Avustralyalı Eski Diş Hekimi Sharna Beckman, Sanal İlişkilerle Ayda 30 Bin TL Kazanıyor!

Avustralyalı Eski Diş Hekimi Sharna Beckman, Sanal İlişkilerle Ayda 30 Bin TL Kazanıyor!
Eski bir diş hekimi olan ve Avustralya'nın Queensland eyaletinden Sharna Beckman, sosyal medya üzerinden kurduğu sanal ilişkiler sayesinde sadece 10 dakikada yaklaşık 30 bin TL kazanarak dikkatleri üzerine çekti.

Avustralyalı Sharna Beckman, sosyal medya üzerinden kurduğu sanal ilişkiler sayesinde 10 dakikada 30 bin TL kazanıyor. Eşi Ricky'nin desteğiyle bu işi yürüten Beckman, lüks bir hayat sürüyor.

Sanal ilişki ona gelir kapısı oldu... Sharna Beckman 10 dakikada 30 bin TL kazanıyor - Resim: 5

Sharna Beckman, diş hekimliği kariyerinden sosyal medya fenomenliğine geçiş yaparak, özellikle sanal sevgililik hizmetleri sunmaya başladı. Ortalama bir yaşam süren Beckman, şimdilerde kazandığı parayla dünya turu yapıyor ve hayatını zenginleştiriyor. İlişkileri tamamen sanal ortamda sürdürdüğünü ve gerçek hayatta bu kişilerle bir araya gelmediğini vurgulayan Beckman, "Gerçek hayatta buluşmak istediklerinde sınırlarımı çiziyorum, bu olmaz," diyerek bu konudaki sınırlarını belirlediğini açıklıyor.

Sanal ilişki ona gelir kapısı oldu... Sharna Beckman 10 dakikada 30 bin TL kazanıyor - Resim: 6

Eşi Ricky başlangıçta bu iş modeline sıcak bakmamış ve eşinin diğer erkeklerle konuşmasından rahatsızlık duymuş. Ancak Sharna'nın açıklamaları ve güven verici tutumu sonrasında Ricky bu duruma alıştığını ve artık sorun etmediğini belirtiyor. Ricky, "Birbirimizle olduğumuz sürece sorun yok, onlarla konuşabilir. Hem en iyi arkadaş hem de bir partner gibi," şeklinde duygularını ifade ediyor.

Sanal ilişki ona gelir kapısı oldu... Sharna Beckman 10 dakikada 30 bin TL kazanıyor - Resim: 7

Çift, Sharna'nın sanal ilişki işine rağmen birbirleriyle olan bağlarını güçlü tutmak için sık sık birlikte vakit geçiriyor ve birbirlerini ihmal etmediklerini belirtiyor. Sharna'nın bu alanda kazandığı başarı, sosyal medyanın getirdiği yeni iş modellerini ve bu modellerin çiftler arasındaki dinamikleri nasıl etkileyebileceğini gözler önüne seriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.