"Şahane Hayatım" Dizisine Final Öncesi Bomba Transfer! O İsmi Duyanların Ağzı Açık Kaldı!

"Şahane Hayatım" Dizisine Final Öncesi Bomba Transfer! O İsmi Duyanların Ağzı Açık Kaldı!
Ay Yapım'ın sevilen dizisi "Şahane Hayatım", final bölümlerine hazırlanırken, usta oyuncu Nilgün Belgün'ü kadrosuna katarak sürpriz bir hamle yaptı. Belgün, dizide eski bir pavyon şarkıcısı olan Firuze karakterini canlandıracak.

Çarşamba akşamları NOW Tv'de izleyici ile buluşan "Şahane Hayatım" dizisi, yayınlandığı 11 yıl boyunca büyük bir izleyici kitlesi edindi. Ancak yapımcı Ay Yapım, dizinin yakında final yapacağını duyurdu. Bu üzücü haberin ardından dizinin hayranlarına bir sürpriz yapıldı; usta oyuncu Nilgün Belgün, diziye dahil oldu.

şahane 2

Nilgün Belgün, "Şahane Hayatım"da Firuze karakteri ile izleyici karşısına çıkacak. Firuze, geçmişte pavyonlarda şarkıcılık yapmış, hayatın zorluklarıyla mücadele eden bir karakter olarak tasvir edilecek. Belgün, bu rolle bir kez daha yeteneğini sergileme fırsatı bulacak.

Dizide ayrıca Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade ve Sumru Yavrucuk gibi isimler yer alıyor. Belgün'ün katılımıyla "Şahane Hayatım", final bölümlerini daha da unutulmaz kılmayı amaçlıyor.

nilgün belgün

Nilgün Belgün, yaklaşık 1000 kez sahnelediği tek kişilik oyunuyla tanınan tecrübeli bir sanatçı. Onun bu yeni rolü, dizinin son bölümlerine dramatik bir derinlik katarken, izleyicilere de veda öncesi unutulmaz anlar yaşatacak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.