Gökhan Özen'den "Seks Diyeti" Açıklaması! ''Çapkınlık Günlerini Geride Bıraktım'' Dedi...

Gökhan Özen'den "Seks Diyeti" Açıklaması! ''Çapkınlık Günlerini Geride Bıraktım'' Dedi...
Ünlü pop şarkıcısı Gökhan Özen, son dönemde gündem olan "seks diyeti" açıklamalarına yeni bir boyut getirdi. Özen, neden böyle bir tercihte bulunduğunu detaylarıyla anlattı.

2000'lerin pop müzik ikonlarından Gökhan Özen, son günlerde sosyal medyada ve magazin dünyasında en çok konuşulan isimlerden biri oldu. Kendine has tarzıyla bilinen Özen, "seks diyeti" konusunda yaptığı açıklamalarla dikkat çekti. Los Angeles'ta geçirdiği yıllardan sonra Türkiye'ye dönen şarkıcı, Hürriyet'e verdiği röportajda yaşam tarzı değişikliklerinden bahsetmişti.

Cinsellik itirafı olay olmuştu Gökhan Özenden açıklama geldi

Sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Özen, "Çapkındım ama artık değilim" diyerek geçmişteki yaşam tarzından uzaklaştığını vurguladı. Los Angeles gibi sosyal hayatın oldukça aktif olduğu bir şehirde bile, kendi kararıyla cinsel hayatından uzak durduğunu belirtti. Bu kararını, nefsi kontrol altında tutma arzusu ve sanatsal üretkenliğini artırma isteği olarak açıkladı.

Cinsellik itirafı olay olmuştu Gökhan Özenden açıklama geldi

Özen, "İki sebebi vardı; birincisi nefsimi kontrol altında tutmak, ikincisi ise motivasyonumu ve enerjimi sanatsal çalışmalarıma yönlendirmek" dedi. Ünlü şarkıcı, bu sürecin kendisine çok şey kattığını ve bu deneyimleri genç takipçileriyle paylaşmak istediğini ifade etti. Ayrıca, bu tür bir disiplinin sınırlarının olabileceğini ve her birey için farklı sürelerde uygulanabileceğini ekledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.