Tuğba Ekinci'nin Cesur Sahne Kostümü Ağızları Açık Bıraktırdı! ''Bu Nasıl Kıyafet?'' Yorumları Geldi!

Tuğba Ekinci'nin Cesur Sahne Kostümü Ağızları Açık Bıraktırdı! ''Bu Nasıl Kıyafet?'' Yorumları Geldi!
Son dönemde yaptığı açıklamalarla sıkça gündeme gelen Tuğba Ekinci, bu kez sahne kostümüyle dikkatleri üzerine çekti. Şarkıcı, jartiyerle çıktığı sahne sonrası eleştirilere maruz kaldı.

"O Şimdi Asker" şarkısıyla tanınan Tuğba Ekinci, magazin gündeminden düşmüyor. Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sıkça konuşulan Ekinci, bu kez sahne tarzıyla gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde toplu taşıma araçlarında kadınların giyim tarzı hakkında yaptığı tartışmalı açıklamalar sonrası, sahneye cesur bir kostümle çıkması dikkat çekti.

tuğbaekinci4

Ekinci, jartiyerle çıktığı son konserinde izleyicilerden farklı tepkiler aldı. Toplu taşıma araçlarında kadınların giyim tarzı hakkında yapıcı olmayan yorumları nedeniyle eleştirilen Ekinci'nin, sahne kostümü için "Gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum" ve "Amaç gündem olmak zaten" gibi yorumlar yapıldı. Bu durum, "Tarz mı, sahne mi" sorusunu akıllara getirdi.

tuğbaekinci3

Tuğba Ekinci'nin cesur sahne performansları ve açıklamaları, onun kamuoyunda nasıl bir imaj çizeceği konusunda tartışmaları beraberinde getiriyor. Özellikle genç kadınlara yönelik giyim tarzı yorumları sonrasında bu tür bir sahne kostümü tercih etmesi, çelişkili bulunarak eleştirilere neden oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.