Hande Erçel Cannes'da Kıyafet Seçimiyle Gündemde! Kıyafet Seçimi Sosyal Medyayı İkiye Böldü!

Hande Erçel Cannes'da Kıyafet Seçimiyle Gündemde! Kıyafet Seçimi Sosyal Medyayı İkiye Böldü!
Cannes Film Festivali'nde kırmızı halıda boy gösteren Hande Erçel, kırmızı elbisesiyle dikkat çekti. Bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından beğenilen stil, bazıları tarafından eleştirildi.

Hande Erçel, bu yıl 77.'si düzenlenen Cannes Film Festivali'nde kırmızı halıda tüm gözleri üzerine çekti. Bir takı markasının onur konuğu olarak davet edilen Erçel, etkileyici kırmızı elbisesiyle festivalin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

BLU_A94740598

Ancak ünlü oyuncunun kıyafeti, sosyal medya kullanıcıları arasında karışık tepkilere neden oldu. Bazıları tarafından büyük beğeni toplayan elbise, diğer bazı kullanıcılar tarafından 'hediye paketi gibi olmuş' gibi eleştiriler aldı.

Bu tartışmaların ortasında, başka bir ünlü oyuncu Afra Saraçoğlu, Hande Erçel'in fotoğraflarına "Çok çok iyi" yorumuyla destek verdi. Saraçoğlu'nun bu yorumu, Erçel tarafından kalplerle karşılık buldu, dostlukları sosyal medyada gözler önüne serildi.

BLU_A94740593

Erçel'in Cannes'daki bu görünümü, oyunculuğu ve özel hayatı kadar moda tercihleriyle de sık sık gündem oluşturmaya devam ediyor. Oyuncunun Cannes'daki her adımı, takipçileri tarafından yakından izleniyor.

afra tyorum

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.