Deren Talu'nun Defiledeki İddialı Tarzı Sosyal Medyayı Salladı! Takipçilerinden Tam Not Almayı Başardı!

Deren Talu'nun Defiledeki İddialı Tarzı Sosyal Medyayı Salladı! Takipçilerinden Tam Not Almayı Başardı!
Sosyal medya fenomeni Deren Talu, katıldığı defiledeki cesur tarzıyla takipçilerinden tam not aldı. Talu'nun Instagram paylaşımları kısa sürede binlerce beğeni ve yorum topladı.

27 yaşındaki ünlü model ve sosyal medya fenomeni Deren Talu, stil sahibi paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. 412 bin takipçiye sahip olan Talu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla büyük ilgi görüyor ve binlerce beğeni ve yorum alıyor.

Deren Talu'nun tarzı sosyal medyayı salladı - Resim: 1

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir moda defilesinde çekilen fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaşan Talu, iddialı tarzıyla yine adından söz ettirdi. Siyah drape detaylı elbisesi ve cesur duruşuyla beğeni toplayan Talu, takipçilerinden tam not aldı. Hayranları, "Muhteşem görünüyorsun", "Tarzın inanılmaz", "Her zaman olduğu gibi mükemmelsin" gibi yorumlarla Talu'ya övgüler yağdırdı.

Deren Talu'nun tarzı sosyal medyayı salladı - Resim: 2

Deren Talu'nun moda anlayışı ve özgün tarzı, sosyal medyada geniş bir hayran kitlesi tarafından takip ediliyor. Son paylaşımı, Talu'nun stil ikonlarından biri olarak kabul edilmesini pekiştirdi. Moda dünyasında cesur adımlarıyla ilerleyen Talu, hem podyumda hem de sosyal medyada dikkat çekmeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.