Gaddar Dizisi Final Yapıyor! İşte Final Bölümünün Yayınlanacağı O Tarih!

Gaddar Dizisi Final Yapıyor! İşte Final Bölümünün Yayınlanacağı O Tarih!
Ay Yapım'ın NOW TV için çektiği ve Çağatay Ulusoy'un başrolde yer aldığı "Gaddar" dizisi, 20. bölümüyle ekranlara veda ediyor. Final kararı hayranlarını üzdü.

Ay Yapım’ın NOW TV için çektiği ve Çağatay Ulusoy’un başrolde olduğu “Gaddar” dizisinden hayranlarını üzecek bir haber geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın bildirdiğine göre, dizi 20. bölümle final yapacak ve ekran macerasını sonlandıracak.

Final Kararı Üzüntü Yarattı

Sinan Öztürk’ün yönetmenliğini yaptığı ve Hürer Ebeoğlu’nun yazdığı “Gaddar” dizisi, başrollerinde Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya ve Erdal Özyağcılar gibi usta isimleri buluşturuyordu. İbrahim Çelikkol’un da konuk oyuncu olarak yer aldığı dizi, 7 Haziran akşamı son bölümüyle izleyicilere veda edecek.

Çağatay Ulusoy'un dizisi Gaddar final yapıyor

İzleyicilerden Büyük İlgi Görmüştü

Çukur ve Üç Kuruş dizilerinin yönetmeni Sinan Öztürk’ün imzasını taşıyan “Gaddar”, yayınlandığı günden itibaren izleyicilerden büyük ilgi görmüştü. Ancak dizinin final kararı, hayranlarını hayal kırıklığına uğrattı.

Gaddar’ın Hikayesi

Dizinin hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken “Gaddar”, dram ve aksiyon dolu sahneleriyle izleyicileri ekran başına kilitlemişti. Ancak, 20. bölümde ekran macerasının son bulacak olması, dizinin hayranları arasında üzüntü yarattı.

Son Bölüm İçin Geri Sayım Başladı

Hayranlarının büyük bir merakla beklediği son bölüm, 7 Haziran’da yayınlanacak. Dizi ekibi ve oyuncular, final bölümü için yoğun bir çalışma içerisinde. İzleyiciler, “Gaddar”ın finalinde neler yaşanacağını büyük bir heyecanla bekliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.