Volkan ve Zeynep Demirel'den Boşanma İddialarına Fotoğraflı Yanıt! ''Her Ailede Kavga Olabilir''

Volkan ve Zeynep Demirel'den Boşanma İddialarına Fotoğraflı Yanıt! ''Her Ailede Kavga Olabilir''
Atakaş Hatayspor'dan ayrılan Volkan Demirel ve eşi Zeynep Demirel hakkında çıkan boşanma iddialarına yanıt verdi. Volkan Demirel, Instagram'dan yaptığı açıklamada "Haberler doğru değil" diyerek iddiaları yalanladı.

Atakaş Hatayspor'un eski direktörü Volkan Demirel ve 13 yıllık eşi Zeynep Demirel hakkında çıkan boşanma iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Sabah gazetesi yazarı Bülent Cankurt'un iddiasına göre, çiftin boşanma sürecinde olduğu ve Zeynep Demirel'in boşanma işlemleri için mahkemeye başvurduğu öne sürüldü.

Volkan ve Zeynep Demirel çiftinden 'boşanma' iddialarına açıklama geldi - Resim: 5

Boşanma İddiaları

İddialara göre, Zeynep Demirel daha önce boşanmak istemiş ancak 6 Şubat'ta gerçekleşen Hatay depremi nedeniyle bu kararını ertelemişti. Depremin ardından evliliklerine odaklanan çiftin, yeniden boşanma kararı aldığı iddia edildi.

Volkan Demirel’den Açıklama

Bu iddialar üzerine Volkan Demirel, Instagram hesabından bir story paylaşarak dedikodulara yanıt verdi. Demirel, "Bazen tartışıyoruz, anlaşamıyoruz. Fakat boşanma davası açtığımız yönündeki haberler doğru değil. Şu an karşılıklı sabah kahvemizi içiyoruz" ifadelerini kullanarak boşanma iddialarını kesin bir dille yalanladı.

Volkan ve Zeynep Demirel çiftinden 'boşanma' iddialarına açıklama geldi - Resim: 2

Depremde Gösterdiği Özveri Takdir Topladı

Volkan Demirel, 6 Şubat merkezli depremler sırasında gösterdiği özverili tavır ile beğenileri toplamıştı. Hatayspor’daki görevinden ayrılmasına rağmen, depremzedelere yardımları ve destekleri ile takdir topladı.

Volkan ve Zeynep Demirel çifti, boşanma iddialarını net bir şekilde yalanladı. Volkan Demirel’in sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama, çiftin evliliklerinde bir sorun olmadığını ve boşanma sürecinde olmadıklarını ortaya koydu. Çiftin bu açıklaması, hayranlarını rahatlattı ve spekülasyonlara son noktayı koydu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.