Kızıl Goncalar Sezon Finali Sosyal Medyayı Salladı: "Kahrolduk Biz Ne İzledik" Yorumları Geldi...

Kızıl Goncalar Sezon Finali Sosyal Medyayı Salladı: "Kahrolduk Biz Ne İzledik" Yorumları Geldi...
Özgü Namal, Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu ve Hazal Türesan gibi yıldızların yer aldığı "Kızıl Goncalar" dizisinin 19. bölümü sezon finaliyle izleyicileri adeta ekran başına kilitledi. Sosyal medyada, final bölümü hakkında binlerce yorum yapıldı.

Türk televizyonunun sevilen dizisi "Kızıl Goncalar", sezon finaliyle izleyicilerini şoke etti. Başrollerinde Özgü Namal, Özcan Deniz, Mert Yazıcıoğlu, Hazal Türesan, Erkan Avcı ve Şerif Erol gibi ünlü isimlerin yer aldığı dizi, her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicilerini ekran başına kilitlemeyi başardı.

19. bölümüyle sezon finali yapan "Kızıl Goncalar", dramatik ve sürprizlerle dolu bir bölümle ekranlara veda etti. Son bölümde; Zeynep ve Cüneyd'in boşanması, Cüneyd'in hızla Feyza ile evlenmesi ve Vahit'in dergahı ele geçirip gerçekleri Cüneyd'e anlatması gibi olaylar izleyicileri derinden etkiledi.

Dizinin her sahnesi, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İzleyiciler, Twitter ve Instagram'da #KızılGoncalar etiketi altında binlerce yorum yaptı. "Kahrolduk biz ne izledik", "Cüneyd iyi ki Mert Yazıcıoğlu olmuş. Başkasını gerçekten hayal bile edemiyorum. Tüm sezon boyunca mükemmel bir performans sergiledi." ve "Mert Yazıcıoğlu Erkan Avcı ciğer filan bırakmadınız" gibi yorumlar dikkat çekti.

Dizinin hayranları, oyuncuların performanslarına övgüler yağdırırken, sezon finalinin ardından yeni sezonu büyük bir merakla beklediklerini ifade ettiler. "Kızıl Goncalar", bu sezon finaliyle izleyicilerin hafızasına kazındı ve yeni sezon için beklentileri yükseltti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.