Survivor All Star'da kim şampiyon olur? Elenen İsim O İsimleri Saydı... Yunus Emre'nin adını bile anmadı!

Survivor All Star'da kim şampiyon olur? Elenen İsim O İsimleri Saydı... Yunus Emre'nin adını bile anmadı!
Survivor All Star'da adaya veda eden Aleyna Kalaycıoğlu, şampiyon olmasını istediği yarışmacı hakkında dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Yunus Emre'nin adını bile anmayan Aleyna, bir kadın yarışmacının şampiyon olmasını arzuladığını belirtti.

Survivor All Star'ın sevilen yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu, geçtiğimiz hafta yarışmaya veda etti. Yarışma boyunca Yunus Emre ile yaşadığı olaylarla sık sık gündeme gelen Aleyna, elendikten sonra yaptığı açıklamalarla da dikkat çekiyor.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu'nun deprem korkusu; Türkiye'den gidiyor - Fotoğraf Galerisi

Aleyna, elendikten sonra kimin şampiyon olmasını istediği sorulduğunda verdiği yanıtla dikkatleri üzerine çekti. Final dörtlüsü olarak Nefise, Ogeday, Seda ve Özgür'ün isimlerini veren Aleyna, bu sene bir kadın yarışmacının şampiyon olmasını istediğini vurguladı. Ancak, bu konuda spesifik bir isim vermekten kaçındı.

Aleyna'nın açıklamaları şu şekilde oldu: "Ben bir kadın şampiyon olsun istiyorum bu sene ama bana sanki Ogeday şampiyon olacakmış gibi geliyor. Ama spesifik olarak 'şu şampiyon olsun' dediğim biri yok."

dfd

Yunus Emre'nin adını bile anmayan Aleyna'nın bu açıklamaları, sosyal medyada geniş yankı buldu. Yarışmanın takipçileri, Aleyna'nın bu tutumunu farklı şekillerde yorumladı. Survivor All Star'da rekabetin devam ettiği bu dönemde, Aleyna'nın görüşleri ve yaşananlar yarışma hakkında merak uyandırmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.