Hadise Cannes Film Festivali'nde Kırmızı Halıda Göz Kamaştırdı! Kahverengi Göğüs Dekolteli Elbisesi Dikkat Çekti!

Hadise Cannes Film Festivali'nde Kırmızı Halıda Göz Kamaştırdı! Kahverengi Göğüs Dekolteli Elbisesi Dikkat Çekti!
77. Cannes Film Festivali'nde kırmızı halıda boy gösteren Hadise, kahverengi göğüs dekolteli elbisesi ve ışıltılı takılarıyla sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenen ve bu yıl 77'ncisi gerçekleştirilen Cannes Film Festivali, ilk günden itibaren büyük yankı uyandırdı. Kırmızı halıda ünlü isimlerin şıklık yarışı dikkat çekerken, festivalde yer alan Hadise de göz kamaştırdı.

BLU_A94998748

Meryem Uzerli, Birce Akalay, Pınar Deniz, Sibil Çetinkaya, Dilan Çiçek Deniz ve Hande Erçel gibi ünlü isimlerin yanında Hadise de kırmızı halıda boy gösterdi. Ünlü şarkıcı, kahverengi göğüs dekolteli elbisesi ve ışıltılı takılarıyla adeta büyüledi.

Hadise'nin kırmızı halıdaki zarif ve cesur kombini, sosyal medya kullanıcılarından tam not aldı. Ünlü ismin Cannes pozları kısa sürede sosyal medyada gündem oldu ve takipçileri tarafından büyük ilgi gördü.

BLU_A94998560

Sosyal medyada Hadise'nin fotoğraflarına, "Çok güzel görünüyor", "Yine harika", "Güzel olmuş da orada ne işi var", "Kadın her yerde" gibi yorumlar yağdı. Hadise, Cannes Film Festivali'nde sergilediği şıklığıyla festivalin en çok konuşulan isimlerinden biri oldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.