Pişti Gecesi! Serenay Sarıkaya, Kerem Bürsin ve Çağatay Ulusoy Aynı Mekandaydı! İşte Detaylar...

Pişti Gecesi! Serenay Sarıkaya, Kerem Bürsin ve Çağatay Ulusoy Aynı Mekandaydı! İşte Detaylar...
Etiler'deki bir fotoğraf sanatçısının yaz etkinliğinde ünlüler geçidi yaşandı. Serenay Sarıkaya, Kerem Bürsin ve Çağatay Ulusoy'un aynı mekanda buluşması dikkat çekti. Geceye dair sorulara yanıt vermeyen Sarıkaya, gündeme bomba gibi düştü!

Ünlüler dünyasının sevilen isimleri, dün gece Etiler'de gerçekleşen bir fotoğraf sanatçısının yaz etkinliğinde bir araya geldi. Geceye katılanlar arasında Serenay Sarıkaya, Kerem Bürsin, Çağatay Ulusoy, Ece Sukan, Çağla Şıkel, Deniz Bulutsuz, Edis, Berrak Tüzünataç, Taro Emir Tekin ve İlker İnanoğlu gibi birçok ünlü isim yer aldı.

Serenay Sessiz Kaldı

'Ateşe Düştüm' parçasıyla popüler olan müzisyen Mert Demir ile yeni bir ilişkiye başlayan Serenay Sarıkaya, daha önce hem Çağatay Ulusoy hem de Kerem Bürsin ile aşk yaşamıştı. Neşeli halleriyle dikkat çeken Sarıkaya, mekan çıkışında "pişti gecesi" sorularına yanıt vermekten kaçındı.

Eski aşıkların pişti gecesi Serenaya bayılıyorum

Eski Aşkına Övgüler

Kerem Bürsin ise 2015-2019 yılları arasında birlikte olduğu Serenay Sarıkaya hakkında, "Serenay'a bayılıyorum. Muazzam bir insan, çok da seviyorum. Çağatay'la ilk defa tanıştım, aşırı tatlı bir insan" açıklamasını yaparak eski aşkına övgüler yağdırdı.

Eski aşıkların pişti gecesi Serenaya bayılıyorum

"Herkes Oradaydı"

Bir dönem Serenay Sarıkaya ile yaşadığı aşk çok konuşulan Çağatay Ulusoy ise özel hayat soruları karşısında, "Arkadaşlar herkes oradaydı" diyerek güldü ve aracına binerek geceyi noktaladı.

Eski aşıkların pişti gecesi Serenaya bayılıyorum

Bu pişti gecesi, ünlü isimlerin bir araya gelmesiyle sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Geceye dair konuşulanlar, etkinliğin uzun süre hafızalardan silinmeyecek anılarından biri olarak kaldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.