Camila Cabello’dan Özel Hayat İtirafı: "İlk Sevişmem 20 Yaşında Oldu" Spot:

Camila Cabello’dan Özel Hayat İtirafı: "İlk Sevişmem 20 Yaşında Oldu"  Spot:
Dünyaca ünlü Kübalı şarkıcı Camila Cabello, ilk erkek arkadaşı Matthew Hussey hakkında samimi açıklamalarda bulundu. 20 yaşında bekaretini kaybettiğini ve bu deneyimi 'güzel' olarak tanımlayan Cabello, Hussey'i 'harika bir partner' olarak nitelendirdi.

Kübalı şarkıcı Camila Cabello, son katıldığı programda özel hayatına dair çarpıcı itiraflarda bulundu. Sık sık fiziksel özellikleri nedeniyle eleştirilere maruz kalan ve zorbalığa uğrayan Cabello, bu kez cinsel hayatıyla gündeme geldi.

Cabello, ilk erkek arkadaşı olan Matthew Hussey ile ilgili samimi açıklamalarda bulunarak, 20 yaşında bekaretini kaybettiğini açıkladı. 27 yaşındaki ünlü şarkıcı, Hussey ile ilk kez seks yaptığı anı 'güzel' olarak tanımladı.

"İlk Sevişmem 20-21 Yaşlarındaydı"

"İlk ilişkimi o zaman yaşadım." diyen Cabello, "Aslında daha önce onun podcast'ini dinlemiştim çünkü bir flört podcast'i vardı. Ve şimdi evli, yani tebrikler." ifadelerini kullandı. Camila Cabello, "O benim ilk seks yapışımdı. İlk sevişmem 20-21 yaşlarındaydı... Tam anlamıyla bir sevişmeydi. Çok güzeldi." diyerek, bu deneyimi paylaşmaktan çekinmedi.

Hussey'i 'harika bir partner' olarak tanımlayan Cabello, onunla çıktığı dönemde çok şey öğrendiğini itiraf etti. Şarkıcının bu açıklamaları, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve takipçileri tarafından çeşitli yorumlarla karşılandı. Camila Cabello, bu samimi itiraflarıyla hayranlarının bir kez daha ilgisini çekmeyi başardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.