Burcu Esmersoy'un Bikinili Pozları Sosyal Medyayı Salladı: Genç Kızlara Taş Çıkarttı!

Burcu Esmersoy'un Bikinili Pozları Sosyal Medyayı Salladı: Genç Kızlara Taş Çıkarttı!
47 yaşındaki ünlü güzel Burcu Esmersoy, Instagram'da paylaştığı bikinili pozlarıyla hayranlarını büyüledi. Cesur paylaşımlarıyla dikkat çeken Esmersoy, kusursuz fiziğiyle genç kızlara adeta taş çıkarttı.

İş insanı Nazım Akmandil ile İtalya'da evlenen Burcu Esmersoy, iki yıllık ilişkilerini 2 Eylül'de nikâh masasına taşımıştı. Evlilik teklifinin yapıldığı İtalya'da gerçekleşen düğünle dünyaevine giren çift, ikinci düğünlerini ise 7 Eylül'de yaklaşık 250 davetlinin katılımıyla Ulus'ta bir mekânda kutladı.

Burcu Esmersoy bikinili pozlarıyla ortalığı kasıp kavurdu! Ünlü güzel adeta genç kızlara taş çıkarttı - Resim: 6

Güzelliği ve fiziğiyle sosyal medyada sıkça konuşulan isimlerden biri olan Esmersoy, cesur paylaşımlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Son olarak Instagram hesabından bikinili pozlarını paylaşan ünlü güzel, kusursuz fiziğiyle hayranlarını adeta büyüledi.

Burcu Esmersoy bikinili pozlarıyla ortalığı kasıp kavurdu! Ünlü güzel adeta genç kızlara taş çıkarttı - Resim: 4

Esmersoy, bu yaz plaj tutkunlarının vazgeçilmezleri arasında olmaya aday giyim ve aksesuarlarla verdiği pozlarla göz doldurdu. 47 yaşındaki ünlü güzel, genç kızlara adeta taş çıkartan cesur pozlarıyla sosyal medyada büyük ilgi gördü. Paylaşımına binlerce beğeni yağdı ve takipçileri tarafından övgü dolu yorumlar aldı.

Burcu Esmersoy'un bu paylaşımları, güzelliği ve fit görünümüyle bir kez daha dikkatleri üzerine çekti. Hayranları, ünlü ismin enerjisine ve cesaretine hayran kaldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.