Ankara Sincan Park’ı Çok Sevdi! Sincan Park Hafta Sonu 500 Bin Kişiyi Ağırladı

Ankara Sincan Park’ı Çok Sevdi! Sincan Park Hafta Sonu 500 Bin Kişiyi Ağırladı
Çocuklar… Gençler… Yetişkinler… Sincan Park’ta iki gün boyunca doyasıya eğlendi. Manga grubunun konseri büyük beğeni topladı. Sincan Park doldu taştı; ışıl ışıl parladı.

Açılışı büyük bir coşku içinde gerçekleştirilen Sincan Park’ı, iki günde 500 bin kişi ziyaret etti. Dolu dolu etkinliklerle unutulmaz anlar yaşayan vatandaşlar, Manga konseri ile de doyasıya eğlendi. Çocuklar başta olmak üzere her yaştan vatandaşa hitap eden Sincan Park, Ankara’nın gözdesi oldu.

300 bin m2’lik alanıyla bataklıktan cennet bahçesine dönüştürülen Sincan Park görkemli bir törenle kapılarını ziyaretçilerine açtı. Açılışıyla birlikte Ankara, Sincan Park’a akın etti, 18-19 Mayıs’ta 500 bin kişiyi misafir etti.

Çocuklar… Gençler… Yetişkinler… Sincan Park’ta iki gün boyunca doyasıya eğlendi. Manga grubunun konseri büyük beğeni topladı. Sincan Park doldu taştı; ışıl ışıl parladı. Gece saatlerine kadar eğlenen gençler, unutulmaz anlar yaşadı.

Akıllı aydınlatma ve sulama sistemleriyle donatılan Sincan Park aynı zamanda çocuklara yönelik devasa büyüklükteki oyun parkıyla da dikkatleri üzerine çekti. Çeşit çeşit, renk renk oyuncaklara ek olarak şişme oyun parkı kuruldu. Çocuklar müzik ve danslar eşliğinde eğlenceye doydu. Animasyon etkinlikleri, yarışmalar ve oyunlarla eğlenceli anlar yaşadılar. Palyaçolar minikleri eğlendirdi, yüzlerini boyadı, bando ekibinin gösterilerine çocukların ilgisi yoğundu. Çeşitli çizgi film karakterlerini karşısında gören minikler fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Voleybol, basketbol sahaları, yürüyüş yolları ile büyük beğeni toplayan Sincan Park’ta ziyaretçiler için 2 gün boyunca ücretsiz ikramlar sunuldu. Açılan stantlarda mısır, macun ve pamuk şeker dağıtıldı. Vatandaşlar böylesine güzel bir eseri Sincan’a kazandırdığı için Başkan Murat Ercan’a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.