Cansu Taşkın'dan Yılmaz Erdoğan'a Sert Tepki: "Herkes Haddini Bilsin!"

Cansu Taşkın'dan Yılmaz Erdoğan'a Sert Tepki: "Herkes Haddini Bilsin!"
Fenomen Cansu Taşkın, Yılmaz Erdoğan ile iki yıldır aşk yaşadığını açıklamasıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. Bir süredir sessizliğini koruyan Taşkın, Nişantaşı'nda yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Yılmaz Erdoğan ile ilişkilerinin sosyal medyada büyük yankı uyandırmasının ardından Cansu Taşkın, yapılan yorumlara sert tepki gösterdi. "Herkesin özel hayatına saygı duyulması gerekiyor. Ben özel hayatımı ön planda tutmak isteseydim bunu ilişkinin içindeyken yapardım. Yanlış anlaşılmaların olmasını istemem. 'İki günlük ilişki' denildi ama böyle bir şey söz konusu bile değil. Dava açılması da söz konusu değil," diyerek tepkisini dile getirdi.

2 yıl sonra ortaya çıktı! Cansu Taşkın kendisinden 25 yaş büyük Yılmaz Erdoğan'la aşk yaşadığını itiraf etti - Kartal Gazetesi

"İki Günlük İlişki Yaşayan Biri Hiçbir Zaman Olmadım"

Taşkın, yaşanan ilişkiyi açıkça kabul ederken, sürecin iyi ve kötü yanlarıyla bittiğini belirtti. "Yaşanan bir ilişki vardı ve iyisiyle kötüsüyle bitti. Herkes yoluna devam etsin, Allah herkesin yolunu açık etsin. Ortadan abartılacak bir durum yok. İki bekar insan ilişki yaşayabilir. İki günlük ilişki yaşayan biri gibi gösterilmeye çalışılıyorsam kardeşim de abim de çıkar konuşur," ifadelerini kullandı.

"Herkes Kendine Gelsin, Haddini Bilsin"

Taşkın, görüntülerinin izin alınarak çekildiğini ve ifşa edilmediğini vurgulayarak, "Her görüntü izin alınarak çekildi. Kardeşimin kendi inisiyatifinde paylaştığı görüntülerdi. Ona da saygı duyuyorum. İki günlük ilişki yaşayan biri hiçbir zaman olmadım, bu beni çok rahatsız etti. Herkesin bir ailesi var. Herkes kendine gelsin, haddini bilsin," dedi. Ayrıca, haberlerin çıktığı dönemde annesinin ameliyat olduğunu ve bu nedenle boş haberlerle uğraşmak istemediğini belirtti.

Yılmaz Erdoğan sessizliğini bozdu! Cansu Taşkın'la ilgili ilk kez konuştu – İlk Baskı

Cansu Taşkın'ın açıklamaları, magazin dünyasında geniş yankı buldu ve birçok kişi tarafından desteklendi. Taşkın, özel hayatına saygı gösterilmesi gerektiğini bir kez daha vurgulayarak, bundan sonra da sessiz kalmayacağını ifade etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.