Pınar Altuğ'un Kirli Görünümlü Ayakkabısının Fiyatı Şaşırttı! Adeta Bir Servet Değerinde!

Pınar Altuğ'un Kirli Görünümlü Ayakkabısının Fiyatı Şaşırttı! Adeta Bir Servet Değerinde!
'Çocuklar Duymasın' dizisindeki Meltem karakteriyle hafızalara kazınan Pınar Altuğ'un 30 bin TL'lik ayakkabıları sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncu ve kızı Su'nun aynı ayakkabıları giymesi dikkat çekti.

1994 yılında Miss Turkey yarışmasında birincilik kazanan ve 'Çocuklar Duymasın' dizisindeki Meltem rolüyle tanınan Pınar Altuğ, geçtiğimiz günlerde Çırağan Sarayı'nda yapılan bir etkinliğe kızı Su ile katıldı. Etkinlikte, Altuğ ve kızının giydiği ayakkabılar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

30 Bin TL'lik Kirli Görünümlü Ayakkabılar

Pınar Altuğ ve kızı Su'nun giydiği Alman markası ayakkabılar, kirli görünümleri ve yüksek fiyatlarıyla dikkat çekti. Ayakkabıların fiyatının 30 bin TL olduğu öğrenildi. Bu durum, sosyal medyada büyük şaşkınlık yarattı ve kullanıcılar arasında geniş bir tartışma konusu oldu.

PINARAYAKKABI

Altuğ ve Atacan Çifti

Pınar Altuğ, kendisinden dokuz yaş küçük meslektaşı Yağmur Atacan ile 2008 yılında evlenmişti. Çift, 2009 yılında doğan kızları Su ile ilk kez anne ve baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Ünlü oyuncu, ailesiyle birlikte katıldığı etkinliklerde sık sık ilgi odağı oluyor.

Sosyal Medyada Tepkiler

Pınar Altuğ ve kızı Su'nun ayakkabıları, sosyal medya kullanıcıları tarafından farklı tepkilerle karşılandı. Kimileri ayakkabıların fiyatını abartılı bulurken, kimileri de Altuğ'un tarzını beğendiğini belirtti. Ayakkabıların eski ve kirli görünümü ise özellikle dikkat çekti.

PINARLATUĞSON

Pınar Altuğ'un lüks ayakkabıları ve kızı Su ile uyumlu tarzı, magazin dünyasında ve sosyal medyada konuşulmaya devam ediyor. Ayakkabıların yüksek fiyatı ve dikkat çekici görünümü, modaseverler arasında geniş yankı buldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.