Ebru Polat'tan Çarpıcı Açıklama: "Yahudiler Gibi Yaşıyorum"

Ebru Polat'tan Çarpıcı Açıklama: "Yahudiler Gibi Yaşıyorum"
Şarkıcılık kariyerinin yanı sıra kozmetik markası ve güzellik merkezi ile de tanınan Ebru Polat, "Yahudiler gibi yaşamayı seviyorum" diyerek dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Sosyal medya paylaşımları ve cesur açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen şarkıcı Ebru Polat, Aramızda Kalmasın programında yine dikkat çeken sözler söyledi. Hem şarkıcılık kariyeri hem de ticari girişimleri ile tanınan Polat, hayat tarzını ve finansal disiplinini anlattı.

Programda kendini anlatan Polat, "Oyuncular, şarkıcılar kadar görgüsüz değil. Ben dahil tüm şarkıcılarda görgüsüzlük var" dedi. Ardından, "Ben Yahudiler gibi yaşamayı seviyorum. 100 lira kazandıysam 50 lirasını saklarım yatırım için, 25 lirasıyla yardım yaparım, 25 lirasını da kendi lüksüme harcarım. Böyle yaşıyorum" ifadelerini kullandı.

Polat, sadece şarkıcılık yapmadığını, ticaretle de uğraştığını ve bu sayede çok kazandığını belirtti. "Ben çok kazanıyorum, sadece şarkıcılık yapmıyorum, ticaret yapıyorum, her şeyi yapıyorum" diye ekledi.

Ebru Polat'ın bu açıklamaları, sosyal medyada ve kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Polat’ın finansal yönetim tarzı ve hayat felsefesi, birçok kişi tarafından merak edildi ve tartışıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.