Can Yaman'a Dubaili Aileden 1 Milyon Euro Teklif: Ünlü Oyuncudan Net Yanıt Geldi!

Can Yaman'a Dubaili Aileden 1 Milyon Euro Teklif: Ünlü Oyuncudan Net Yanıt Geldi!
talya'da kariyerini sürdüren Can Yaman, Dubaili bir ailenin hayranlık teklifi olan 1 milyon Euro'yu reddetti. "Asla kabul etmem" diyen Yaman, özel hayatına müdahale istemediğini belirtti.

Son dönemde İtalya'da rol aldığı yapımlarla adından sıkça söz ettiren Can Yaman, her hareketiyle gündem olmaya devam ediyor. Sosyal medya paylaşımları ve cesur açıklamalarıyla dikkat çeken Yaman, kendisine yöneltilen eleştirilere de sert bir şekilde yanıt vermişti: "Bana akıl fikir verecek, beni eleştirecek konumda bile değilsiniz çünkü daha önce denenmemiş, denenmeye cesaret edilememiş şeyleri deniyorum."

Bu kez ise Yaman, Dubaili bir aileden gelen ilginç bir teklifle gündeme geldi. Müge Dağıstanlı'nın haberine göre, Dubaili bir aile Can Yaman'la tanışıp yemek yemek için tam 1 milyon Euro teklif etti. Ancak Yaman, bu astronomik teklifi kesin bir dille reddetti.

GOMVLbGXYAA8UmT

Yaman'ın teklifi reddetme sebebi olarak, "Asla kabul etmem" dediği ve rahatsız edilmek istemediği ileri sürüldü. Ünlü oyuncu, özel hayatına saygı gösterilmesi gerektiğini belirterek, hayranlarının bu tür taleplerine karşı mesafeli durduğunu ifade etti.

Can Yaman'ın bu tavrı, hayranları ve kamuoyu tarafından takdirle karşılandı. Özel hayatına gösterdiği özen ve sınırlarını koruma konusundaki kararlılığı, ünlü oyuncunun değerlerine olan bağlılığını bir kez daha ortaya koydu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.