'Sandık Kokusu'nda Şok Ayrılık: Metin Akdülger Diziden Ayrılıyor! Hayranları Adeta Yıkıldı!

'Sandık Kokusu'nda Şok Ayrılık: Metin Akdülger Diziden Ayrılıyor! Hayranları Adeta Yıkıldı!
Show TV'nin sevilen dizisi 'Sandık Kokusu'nda başrol oyuncusu Metin Akdülger'in vedası gündeme bomba gibi düştü. Akdülger'in canlandırdığı Atilla karakterinin diziden ayrılması, hayranlarını üzdü ve dizinin geleceği hakkında merak uyandırdı.

Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşan 'Sandık Kokusu' dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşanıyor. Melis Civelek ve Zeynep Gür’ün kaleme aldığı dizinin başrol oyuncularından Metin Akdülger, diziden ayrılıyor. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Akdülger'in canlandırdığı Atilla karakteri, dizinin 23. bölümünde veda edecek.

Sandık Kokusu'nda şaşırtan ayrılık: Başrol diziye veda ediyor - Resim: 1

Dizinin son bölümünde, Özge Özpirinçci'nin canlandırdığı Karsu karakterinin, çocuklarının velayetini kaybetmesine neden olan Atilla’dan gitmesini istemesi, bu ayrılığın sinyallerini vermişti. Fragmanda da görülen bu isteğin, Atilla karakterinin vedası olduğu öğrenildi.

Sandık Kokusu'nda şaşırtan ayrılık: Başrol diziye veda ediyor - Resim: 6

Metin Akdülger'in diziden ayrılacağı haberi, hayranlarını derinden üzdü ve dizide neler yaşanacağı konusunda büyük bir merak uyandırdı. Ancak kulislerde konuşulanlara göre, 'Sandık Kokusu' dizisine yeni bir başrol erkek oyuncu katılacak. Bu yeni başrol oyuncusunun kim olacağı ise şimdiden büyük bir merak konusu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.