Şevval Sam Transparan Tarzıyla Galada Büyüledi: "Kim Der 50 Yaşında?"

Şevval Sam Transparan Tarzıyla Galada Büyüledi: "Kim Der 50 Yaşında?"
Ünlü şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam, yeni dizisinin galasında cesur tarzıyla dikkatleri üzerine çekti. Siyah ceketin altında transparan bluz ve büstiyer tercih eden Sam, sosyal medyada "Kim der 50 yaşında?" yorumlarıyla övgü topladı.

Geçtiğimiz günlerde ‘Rock’ı Severiz’ plağının imza gününde hayranlarıyla buluşan ve büyük ilgi gören Şevval Sam, bu kez yeni dizisinin galasında cesur tarzıyla dikkatleri üzerine çekti. Uzun kuyrukların oluştuğu imza gününde hayranlarının fotoğraf isteklerini geri çevirmeyen Sam, herkese teşekkür etmiş ve heyecanını dile getirmişti.

Şevval Sam transparan tarzıyla galaya damga vurdu Kim der 50 yaşında

Yasak Elma'daki rolüyle hafızalara kazınan sanatçı, yönetmen Ferzan Özpetek’in ‘İstanbul Üçlemesi: Meze-Müzik-Muhabbet’ filminin özel gösterimine reklamcı sevgilisi Cem Topçuoğlu ile katılarak el ele görüntülenmişti.

Urla'da çekimleri yapılan ve kadrosunda Meryem Uzerli, Burak Berkay Akgül, Hira Koyuncuoğlu, Emre Karayel, Gökay Türkmen ve Zafer Algöz gibi isimlerin yer aldığı yeni dizisinin galasına da sevgilisiyle el ele gelen Şevval Sam, siyahlar içindeki şıklığıyla göz kamaştırdı. Galada, siyah ceketin içine transparan bluz ve büstiyer giymeyi tercih eden Sam, tarzıyla gençlere adeta taş çıkarttı.

Şevval Sam transparan tarzıyla galaya damga vurdu Kim der 50 yaşında

Sosyal medya kullanıcıları, ünlü sanatçıya "Kim der 50 yaşında?", "Harika görünüyor", "Yaş aldıkça güzelleşiyor" gibi yorumlarla övgüler yağdırdı. Sam, cesur ve zarif tarzıyla bir kez daha moda dünyasında adından söz ettirmeyi başardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.