Kıvanç Tatlıtuğ'a Kuveyt'ten Dudak Uçuklatan Teklif: 12 Milyon ve Özel Uçak! İşte Tüm Detaylar...

Kıvanç Tatlıtuğ'a Kuveyt'ten Dudak Uçuklatan Teklif: 12 Milyon ve Özel Uçak! İşte Tüm Detaylar...
Orta Doğu'da Türk ünlülere olan ilgi giderek artıyor. Son olarak Kıvanç Tatlıtuğ, Kuveyt'te bir mağaza açılışına davet edildi. Karşılığında 12 milyon ve özel uçak teklif edilen Tatlıtuğ, kariyerine ters bulduğu için teklifi reddetti.

Orta Doğu'da Türk ünlülere olan ilgi her geçen gün artıyor. Türk dizilerinin büyük bir ilgiyle izlendiği bu bölgede, birçok organizatör ve menajer, bugüne kadar pek çok yerli oyuncuyu ağırladı. Ünlü isimler, hayranlarıyla buluşmak için yüz binlerce lira karşılığında çeşitli etkinliklere katıldılar.

kıvanç2

Bu ilgiden nasibini alan son isim ise ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ oldu. Kuveyt'te bir mağaza açılışına davet edilen Tatlıtuğ'a, bu etkinliğe katılması karşılığında 12 milyon ve özel uçak tahsis edildi. Ancak Tatlıtuğ, bu cazip teklifi kariyer planlarına uygun bulmadığı için reddetti.

Tatlıtuğ'un son beş yılda Katar, Suudi Arabistan ve Dubai'den dört farklı teklif aldığı, ancak hiçbirini kabul etmediği öğrenildi. Bu durumu değerlendiren diğer oyuncular, Tatlıtuğ'un kararlarını dikkatle izliyor.

burakson

Geçtiğimiz yıllarda benzer bir etkinliğe davet edilen bir diğer ünlü isim ise Burak Özçivit'ti. Ortadoğu'da geniş bir hayran kitlesine sahip olan Özçivit, Kuveyt'te lüks bir markanın düzenlediği özel bir yemeğe katılmış ve ülkenin 80 zengin kadını ile bir araya gelmişti.

Kıvanç Tatlıtuğ'un aldığı bu teklif ve verdiği yanıt, hayranları ve medya tarafından büyük ilgi gördü. Türk ünlülerin Orta Doğu'daki popülaritesinin artmaya devam etmesi, gelecekte benzer tekliflerin daha da sıklaşacağını gösteriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.