Survivor All Star’da Yeni Aşk Rüzgarları: Nefise, Yunan Yarışmacıya Aşık Oldu!

Survivor All Star’da Yeni Aşk Rüzgarları: Nefise, Yunan Yarışmacıya Aşık Oldu!
Survivor All Star’da Nefise, Yunan yarışmacı Fanis’e aşık olduğunu itiraf etti. Acun Ilıcalı’nın konuyu açmasıyla duygularını dile getiren Nefise, aralarındaki elektrikten bahsetti.

Survivor All Star’ın heyecan dolu yarışmaları kadar, yarışmacılar arasındaki ilişkiler de dikkat çekiyor. Yarışmanın iddialı isimlerinden Nefise, Yunan yarışmacılardan Fanis’e karşı yoğun hisler beslemeye başladı. Yarışmalar için Yunan yarışmacılarla bir araya gelen Nefise, Fanis’i görünce adeta aşık oldu.

tyutı

Konseyde konuyu açan Acun Ilıcalı, Nefise’nin açıklamaları karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Nefise, “Maviye bir gittim abi, Fanis’in hareketlerini bir gördüm, oyun falan alıyor, aşırı ilgimi çekti. Aşık oldum gibi oldu, tek sorun anlaşamıyoruz, Atakan abi yardım ediyor, aramızda bir elektrik var” dedi.

Bu anlar sosyal medyada da yankı buldu. Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından Nefise ve Fanis’in bir araya geldiği yarışmadan bir anı paylaştı. Yunan sunucunun sorusu üzerine itiraflarını sürdüren Nefise, “Oynamamasına çok üzüldüm, değerli bir yarışmacı, beğeniyorum da, kıyamam nazar değdirdim” dedi ve Fanis’in omzuna dokundu. Bu anlarda Fanis’in utandığı gözlendi.

son

Nefise’nin Fanis’e olan hisleri ve aralarındaki elektrik, yarışmanın ilerleyen bölümlerinde neler getireceği konusunda merak uyandırdı. Survivor All Star, sadece yarışmalarıyla değil, yarışmacıları arasındaki bu tür duygu dolu anlarla da izleyiciyi ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.