Esra Erol ve Kız Kardeşleri Lansman Gecesine Damga Vurdu! ''Bu Benzerlik Şaka Mı?'' Yorumları Geldi!

Esra Erol ve Kız Kardeşleri Lansman Gecesine Damga Vurdu! ''Bu Benzerlik Şaka Mı?'' Yorumları Geldi!
nlü sunucu Esra Erol, kız kardeşleri Eda ve Bihter Erol ile birlikte Çırağan Sarayı'ndaki bir markanın lansman gecesine katıldı. Kardeşlerin birbirine olan benzerliği sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Ekranların sevilen sunucusu Esra Erol, dün gece Çırağan Sarayı'nda düzenlenen bir markanın lansmanına kız kardeşleriyle birlikte katıldı. Yıllardır yaptığı programlarla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Erol, markaların da aranan isimlerinden biri olmaya devam ediyor.

Lansman gecesine, üç kız kardeşin bir arada katılması büyük ilgi topladı. Esra Erol, Eda ve Bihter Erol’un birbirlerine olan benzerlikleri dikkatlerden kaçmadı ve davetin en çok konuşulan konularından biri haline geldi. Sosyal medyada paylaşılan fotoğraflar, kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Kardeşlerin uyumlu kıyafet tercihleri ve samimi tavırları, etkinliğe katılan diğer davetliler tarafından da takdirle karşılandı. Esra Erol ve kız kardeşlerinin bu şık ve neşeli görüntüleri, sosyal medyada gündem olmayı başardı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.