Kızılcık Şerbeti'nin 'Ömer'i Barış Kılıç'ın 16 Yıllık Eşini Görenler Şoka Döndü! Aile Pozları Beğeni Topladı!

Kızılcık Şerbeti'nin 'Ömer'i Barış Kılıç'ın 16 Yıllık Eşini Görenler Şoka Döndü! Aile Pozları Beğeni Topladı!
Kızılcık Şerbeti dizisinin sevilen oyuncusu Barış Kılıç, 16 yıllık eşi Ayşegül Kılıç ve iki oğullarıyla mutlu aile pozlarını paylaştı. Sosyal medyada büyük ilgi gören çiftin fotoğraflarına "Maşallah size" yorumları yağdı.

Ekranların sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Ömer karakterine hayat veren oyuncu Barış Kılıç, özel hayatıyla da gündem olmaya devam ediyor. 2007 yılında Ayşegül Kılıç ile hayatını birleştiren Kılıç'ın, Batu ve Emir adında iki oğlu bulunuyor.

Kızılcık Şerbeti'nin 'Ömer'i Barış Kılıç'ın eşi bakın kim: 16 yıllık evli çiftin aile pozlarına beğeni yağdı - Resim: 6

Sosyal medyada sık sık konuşulan Kızılcık Şerbeti dizisi, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya ve Barış Kılıç gibi ünlü isimleri bünyesinde barındırıyor. Ancak bu kez dizi, Barış Kılıç'ın mutlu aile pozlarıyla gündeme geldi.

16 yıllık evli olan Barış ve Ayşegül Kılıç çifti, aşk dolu pozlarıyla takipçilerinden büyük beğeni topladı. İki oğullarıyla birlikte verdikleri pozlar, sosyal medyada "Maşallah size" yorumlarıyla karşılandı. Kılıç çifti, birbirlerine olan sevgilerini her fırsatta gözler önüne seriyor.

Kızılcık Şerbeti'nin 'Ömer'i Barış Kılıç'ın eşi bakın kim: 16 yıllık evli çiftin aile pozlarına beğeni yağdı - Resim: 5

Barış Kılıç, eşi Ayşegül Kılıç ile birlikte mutlu aile yaşantısını gözlerden uzak sürdürmeye özen gösteriyor. Ancak çiftin zaman zaman paylaştıkları fotoğraflar, takipçileri tarafından büyük ilgi ve takdirle karşılanıyor. Kızılcık Şerbeti'nin başarılı oyuncusu Barış Kılıç ve ailesinin bu samimi anları, hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.