Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı Sürpriz Evliliklerini Cannes'da Taçlandırdı! İşte Çiftin O Anları...

Melisa Aslı Pamuk ve Yusuf Yazıcı Sürpriz Evliliklerini Cannes'da Taçlandırdı! İşte Çiftin O Anları...
Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, futbolcu Yusuf Yazıcı ile sürpriz evliliğinin ardından Cannes Film Festivali'nde zarafetiyle göz kamaştırdı. Pamuk'un sade ve şık tarzı, takipçilerinden tam not aldı.

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk ve futbolcu Yusuf Yazıcı, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde dünyaevine girdi. 2011 Türkiye Güzeli Melisa Aslı Pamuk, sosyal medya hesaplarında soyadını "Yazıcı" olarak değiştirerek takipçilerine evlilik haberini duyurdu. Bu beklenmedik evlilik, magazin gündeminde geniş yankı uyandırdı.

düğün 1

Sessiz sedasız evliliğin ardından çift, Fransa'nın Cannes kentinde bu yıl 77'ncisi düzenlenen Cannes Film Festivali'ne katıldı. Melisa Aslı Pamuk, siyah straplez elbisesi ve ışıltılı takıları ile festivale damgasını vurdu. Ünlü oyuncunun sosyal medya üzerinden paylaştığı kareler, kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

melisa 2

Melisa Aslı Pamuk'un zarif ve şık tarzı, takipçilerinden tam not aldı. Paylaşımlara; "Çok güzel görünüyorsun", "Sade ve şık", "Abartıdan uzak güzel görünüyor" gibi yorumlar yapıldı. Pamuk, Cannes'da sergilediği zarafeti ile hem magazin dünyasında hem de sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.