Aslışah Alkoçlar'dan Fit Vücutlu Paylaşım! ''Karın Kasaları Şov Yapıyor'' Yorumları Geldi! İşte O Pozlar...

Aslışah Alkoçlar'dan Fit Vücutlu Paylaşım! ''Karın Kasaları Şov Yapıyor'' Yorumları Geldi! İşte O Pozlar...
Yeşilçam'ın efsanevi ismi Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar, spor tutkusuyla dikkat çekmeye devam ediyor. Karın kaslarını sergilediği son paylaşımı, takipçilerinden büyük beğeni topladı.

Türkan Şoray, Fatma Girik ve Filiz Akın ile birlikte Yeşilçam'ın '4 Yapraklı Yoncası'ndan olan Hülya Koçyiğit'in torunu Aslışah Alkoçlar, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımla gündem oldu. Kaan Demirağ ile Şubat 2021'de Beşiktaş'ta bir otelde düzenlenen törenle dünyaevine giren Alkoçlar, Cem ve Ada adında iki çocuğu ile mutlu bir hayat sürüyor. Sporu yaşam biçimi haline getiren 30 yaşındaki sosyetik güzel, formunu korumak için düzenli olarak spor yapıyor.

Aslışah Alkoçlardan karın kası şov

Ender ve Gülşah Alkoçlar çiftinin kızı olan Aslışah Alkoçlar, son olarak karın kaslarıyla dikkat çekti. Siyah renkli bir kıyafet ile objektif karşısına geçen Alkoçlar, bu fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımlar kısa sürede binlerce beğeni ve çok sayıda yorum aldı.

Aslışah Alkoçlardan karın kası şov

Takipçileri, "Harika görünüyorsun", "Sporun etkisi hemen belli oluyor", "Muhteşem formunu koruyorsun" gibi yorumlarla Alkoçlar'a övgüler yağdırdı. Sporu hayatının vazgeçilmezi haline getiren Aslışah Alkoçlar, fit görünümü ve sağlıklı yaşam tarzıyla örnek olmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.