Emre Altuğ, Yalı Çapkını Dizisine Veda Ediyor! Veda Sebebini Duyan Hayranları Adeta Yıkıldı! İşte Detaylar...

Emre Altuğ, Yalı Çapkını Dizisine Veda Ediyor! Veda Sebebini Duyan Hayranları Adeta Yıkıldı! İşte Detaylar...
Yalı Çapkını dizisinde Orhan Korhan karakterini canlandıran Emre Altuğ, senaryo gereği diziye veda ediyor. Dizinin bugün yayınlanacak bölümünde, Orhan karakterinin dramatik vedası izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Başrollerinde Mert Ramazan Demir, Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ ve Gözde Kansu gibi ünlü isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını dizisinde beklenmedik bir ayrılık yaşanacak. Dizinin başrol oyuncularından Emre Altuğ, senaryo gereği kadrodan ayrılıyor.

Yalı Çapkını'nda beklenmeyen veda! Korhanların Orhan'ı Emre Altuğ diziye veda mı ediyor?

OGM Pictures imzalı Yalı Çapkını'nın bugün yayınlanacak 71. bölümünden yayınlanan 2. fragmanda, Emre Altuğ'un canlandırdığı Orhan Korhan'ın kaçırıldığı ve işkenceye maruz kaldığı görülüyor. Kanlar içinde kalan Orhan, babası ve oğlu tarafından kurtarılmaya çalışılırken, babasına ateş edildiğini görerek önüne atlıyor ve kurşunun hedefi olarak yere yığılıyor.

Emre Altuğ'u Yalı Çapkını dizisinde izleyenler çok şaşırdı! – Televizyon Gazetesi

Dizinin ilk bölümünden beri kadroda yer alan Emre Altuğ, bu dramatik sahne ile senaryo gereği ölerek diziye veda edecek. İzleyiciler, Altuğ'un vedasını büyük bir merakla bekliyor ve bu sahnenin dizinin gidişatını nasıl etkileyeceğini merak ediyor. Yalı Çapkını'nda yaşanan bu beklenmedik ayrılık, dizinin hayranlarını derinden etkileyecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.