Sincan Tam Bir Keşif Merkezi Oldu! Bilim Sincan'ı 2 Ayda 2650 Öğrenci Ziyaret Etti!

Sincan Tam Bir Keşif Merkezi Oldu! Bilim Sincan'ı 2 Ayda 2650 Öğrenci Ziyaret Etti!
Bilim Sincan’da çocuklar için atölyeler tüm hızıyla devam ediyor. Hafta içi 6-14 yaş arası öğrenciler hem öğreniyor hem eğleniyor. Nisan'dan bu yana 2650 öğrenciye ev sahipliği yapan Bilim Sincan, keşif ve deneyim merkezi olarak büyük ilgi görüyor.

Bilim ve Teknoloji üssü Bilim Sincan’da çocuklar için atölyeler tüm heyecanıyla devam ediyor. Hafta içi her gün 6-14 yaş arası öğrencileri ağırlayan Bilim Sincan’da çocuklar atölyelerde yaptıkları etkinliklerle hem öğreniyor hem eğleniyor. 2 ayda 2650 öğrenciye kapılarını açan Bilim Sincan, tam bir keşif merkezi.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın Sincan’a çizdiği gelecek vizyonunun bir yansıması olan Bilim Sincan, açıldığı günden bu yana bilim ve teknoloji meraklılarının gözdesi oldu. İlçede bulunan okullardan büyük talep gören Bilim Sincan’ı Nisan ayından itibaren 2650 öğrenci ziyaret etti. Öğrenciler, teknoloji ve bilimin heyecan uyandıran dünyasına adım attıkları atölyelerle yeni deneyimler kazanma fırsatı buldu.

6-14 yaş arası öğrencilerin konuk olduğu Bilim Sincan’da çocuklar birbirinden öğretici ve eğlenceli atölyeleri geziyor. Heyecanlı ve meraklı halleri gözlerden kaçmayan çocuklar, Doğa Bilimleri Atölyesinde metamorfozu öğrenirken, Teknoloji Atölyesinde de artırılmış gerçekliği deneyimliyor.

Ayrıca Matematik Atölyesinde geometrik robot, Tasarım Atölyesinde de mandala yapan çocuklar, Bilim Sincan’da geleceğe güvenle ve yepyeni deneyimlerle hazırlanıyor. T3 Vakfı ve TÜBİTAK iş birliğiyle gençlerin; bilim ve teknoloji alanlarında eğitim alabileceği Bilim Sincan, meraklı misafirlerini ağırlamaya devam edecek.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.