Belmek’te Yeni Dönem Kurs Kayıtları Başladı! Belmek’te Hangi Kurslar var, Nasıl Başvuru Yapılır?

Belmek’te Yeni Dönem Kurs Kayıtları Başladı! Belmek’te Hangi Kurslar var, Nasıl Başvuru Yapılır?
Ankara Büyükşehir Belediyesi BELMEK’lerinde 2024-2025 dönemine kayıtlar başladı. 59 merkezde 41 branşta ücretsiz kurslara başvurular 27 Mayıs-3 Haziran arasında yapılacak.

Ankara Büyükşehir Belediyesi BELMEK’lerinde yeni dönem kayıtları başladı. 2024-2025 eğitim öğretim döneminde 59 kurs merkezinde 41 farklı branşta verilecek kurslara başvurular 27 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

BELMEK’e kayıt olmak isteyen vatandaşlar https://belmek.ankara.bel.tr/adresi üzerinden on-line olarak başvuru yapabilecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla yürüttüğü çalışmalara aralıksız devam ediyor.

Ücretsiz olarak farklı branşlarda 36 bin 756 üyeye el sanatları eğitimi alma fırsatı sunulan kurslarda, 2024-2025 eğitim öğretim yılı için başvuruları 27 Mayıs-3 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Kurslara katılmak isteyen Başkentliler, https://belmek.ankara.bel.tr/adresinden başvuru yapabilecek.

tasarim.jpeg

EĞİTİMLER 3 HAZİRAN TARİHİNDE BAŞLIYOR

Kültür ve Sosyal İşleri Daire Başkanlığı bünyesinde hizmet veren BELMEK’lerde 6 ana bölgedeki 59 kurs merkezinde, 41 farklı branşta verilecek eğitimlere 3 Haziran tarihinde başlanacak.

Başkentli kadınların yoğun ilgi gösterdiği ve bir yandan meslek sahibi olmalarına katkı sağlayan diğer yandan da sanatsal ve kültürel gelişimine destek olan BELMEK kurslarında; “Makine Nakışı, El Nakışı, Sim Sırma, İğne Oyası, Şiş Dantel, Tel Kırma, Dantel Anglez, Giyim, Filografi, Kat-ı, Mefruşat, Patchwork, Trikotaj, Yorganlama, Ahşap Boyama, Kumaş Boyama, İpek Pentur, Tezhip-Hat, Minyatür, Ebru, Çini, Seramik, Mozaik, Rölyef, Ahşap Rölyef, Taş Bebek, Takı Tasarımı, Gümüş İşlemeciliği, Turistlik El Sanatları, Ev Ekonomisi-Yemek, Resim, Kilim, El Örgücülüğü, Sepet Örücülüğü, Jüt Kari” gibi branşlarda usta öğreticiler tarafından eğitim verilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.