Onur Buldu'nun Eşi Bakın Kimmiş! Görenler Şaştı Kaldı! Öğretmen Duygu Kozoğlu Güzelliği İle Sosyal Medyayı Salladı...

Onur Buldu'nun Eşi Bakın Kimmiş! Görenler Şaştı Kaldı! Öğretmen Duygu Kozoğlu Güzelliği İle Sosyal Medyayı Salladı...
Güldür Güldür Show'da Bilal karakteriyle gönüllere taht kuran Onur Buldu, uzun süredir gözlerden uzak tuttuğu eşi Duygu Kozoğlu ile birlikte çekilmiş fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü oyuncunun, öğretmen eşi Duygu'nun güzelliği takipçileri tarafından büyük beğeni topladı ve "Eşiniz ne güzel", "Duru bir güzellik", "Ne tatlı aile" gibi yorumlar yağmuruna tutuldu.

Güldür Güldür Show'a Geri Dönüyor

Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan Güldür Güldür Show'dan yeni projeler için ayrılan Onur Buldu, sevenlerini üzmüştü. Ancak, ünlü oyuncunun geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamayla show'un yeni sezonunda yer alacağını duyurması hayranlarını sevindirdi.

Güldür Güldür'ün Bilal'i gözlerden uzak tuttuğu eşini paylaştı, yorum bombardımanına tuttular

Eşi Duygu Kozoğlu İle Tatlı Aile Tablosu

Onur Buldu, eşi Duygu Kozoğlu ile olan uyumu ve mutluluğuyla dikkat çekiyor. Öğretmenlik yapan Kozoğlu'nun doğal güzelliği ve sıcak tavırları, Buldu'nun takipçileri tarafından çok sevildi. Çiftin birlikte paylaştığı mutlu anlar, takipçiler tarafından "aile hedefleri" olarak nitelendirildi.

Güldür Güldür'ün Bilal'i gözlerden uzak tuttuğu eşini paylaştı, yorum bombardımanına tuttular

Sosyal Medyada Duygu Kozoğlu Beğenisi

Duygu Kozoğlu'nun sade ve doğal tarzı, sosyal medyada geniş çapta beğeni topladı. Onur Buldu'nun paylaşımları, eşinin güzelliğini ve çiftin birbirine olan sevgisini ön plana çıkaran yorumlarla dolup taştı.

Onur Buldu ve Duygu Kozoğlu'nun paylaştığı bu özel anlar, her iki ismin de hayranlarını memnun etmeye devam ediyor. Onur Buldu'nun Güldür Güldür Show'a geri dönüşü ve eşiyle olan mutlu hayatı, hayranlarının merakla takip ettiği konular arasında yer alıyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.