Meryem Uzerli, Ru Dizisinde Ayarı Kaçırdı! Ateşli Sevişme Sahnesi Ortalığı Ayağı Kaldırdı... İşte O Görüntüler!

Meryem Uzerli, Ru Dizisinde Ayarı Kaçırdı! Ateşli Sevişme Sahnesi Ortalığı Ayağı Kaldırdı... İşte O Görüntüler!
Meryem Uzerli, GAİN'de yayınlanan yeni dizisi 'Ru'da gerçekleştirdiği cesur sevişme sahneleriyle tekrar gündeme geldi. 'Muhteşem Yüzyıl'da canlandırdığı Hürrem Sultan karakteriyle hafızalara kazınan Uzerli, yeni projesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

4 Mayıs'ta izleyici ile buluşan 'Ru', Urla'da çekilen sahneleri ve zengin oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Dizi Hakkında

'RU', bir aşk hikayesini merkeze alıyor. Dizide Meryem Uzerli, 10 yaş küçük aşkı Uzer ile yaş farkına rağmen tutkulu bir aşk yaşayan Reyyan karakterini canlandırıyor. Uzer, zeki bir çocuk olarak annesinin kanserle mücadelesini desteklerken, Reyyan ise eşiyle birlikte işlettiği Ru restoranında yoğun bir hayat sürdürüyor.

ekran-goruntusu-2024-05-27-122631.jpg

Yayın Bilgileri

Dizi, dijital yayın platformu GAİN üzerinden izlenebilmekte. Taylan Yapıcı ve Yeşim Çıtak'ın kaleme aldığı, Fatih Aksoy ve Yiğit Şardan'ın yapımcılığını üstlendiği bu dizinin yönetmen koltuğunda Bahadır Karataş ve Burak Çaldır oturuyor. Oyuncu kadrosunda Burak Berkay Akgül, Hira Koyuncuoğlu, Emre Karayel gibi isimler yer almakta.

ekran-goruntusu-2024-05-27-122704.jpg

Meryem Uzerli'nin cesur sahneleriyle yeniden gündem yaratan 'Ru', izleyicilerden büyük ilgi görüyor ve dizinin aşk hikayesi, yaş farkı ve toplumsal baskılar gibi temaları üzerine tartışmaları beraberinde getiriyor.

ekran-goruntusu-2024-05-27-122616.jpg​​​​​​​

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.