Altındağ Belediyesi Konukevi Baştan Aşağı Yenilendi!

Altındağ Belediyesi Konukevi Baştan Aşağı Yenilendi!
Türkiye'nin dört bir yanından tedavi amacıyla Ankara'ya gelen hastaları ve yakınlarını ağırlayan Altındağ Belediyesi Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi, hasta ve hasta yakınlarına en iyi hizmeti vermek için sil baştan yenilendi.

Altındağ Belediyesi'nden ev sıcaklığında konukevi… Tedavi olmak için şehir dışından Ankara'ya gelen hasta ve hasta yakınlarının konaklamak için tercih ettiği Altındağ Belediyesi Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi, yenilenen yüzüyle hizmet vermeye kaldığı yerden devam ediyor.

Konukevi, tadilat çalışmalarının tamamlanmasının ardından yeniden hizmete açıldı. Hacettepe Mahallesi Burgaz Sokak'ta bulunan konukevi, tedavi olmak için Ankara'ya gelen ancak kalacak yeri olmayan hasta ve hasta yakınlarına ücretsiz konaklama imkânı sağlıyor.

"HASTA VE HASTA YAKINLARINDAN TEK İSTEĞİMİZ DUA…"

Konukevinde kalan misafirlerin rahat edebilmeleri için ne gerekiyorsa yaptıklarını söyleyen Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, "Konukevimizde misafirlerimizin ihtiyaçlarını giderebilmeleri için mutfak, dinlenme salonu, mescit, çamaşırhane ve televizyon odası bulunuyor. Konuklarımızın konforlu bir ortamda konaklamalarına büyük önem veriyoruz. Hasta ve hasta yakınlarından maddi hiçbir beklentimiz yok. Tek isteğimiz bir dua…" dedi.

"ANKARA'DA ARTIK SICAK BİR YUVAMIZ VAR"

Iğdır'dan kızının tedavisi için Ankara'ya gelen ve ilk defa Konukevi'nde kalan hasta yakını E.U. verilen hizmetten çok memnun kaldığını belirterek, "Bu sabah kızımın ameliyatı için Iğdır'dan geldik. Otelde kalma imkânımız yok. Altındağ Belediyesi'nin ücretsiz konaklama hizmeti verdiğini hastaneden öğrendim. Hemen başvuru yaptım. Burada her şey dört dörtlük… Özellikle çalışanlar, bizi çok iyi karşıladılar, bize çok sıcak davrandılar. Ankara'da artık sıcak bir yuvamız var. Belediye başkanımıza çok teşekkür ederim, Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.