Altındağlı Sporcu Yunus Emre Aydın Türkiye Şampiyonası’nda Üçüncü Oldu!

Altındağlı Sporcu Yunus Emre Aydın Türkiye Şampiyonası’nda Üçüncü Oldu!
Altındağlı genç sporcu Yunus Emre Aydın (15), Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen “Yıldız Erkekler ve Kadınlar Türkiye Boks Şampiyonası”nda üçüncülük madalyası kazandı.

Şampiyonlar Altındağ’dan yetişmeye devam ediyor… Katıldığı birçok turnuvadan madalya almadan ayrılmayan, aynı zamanda Milli sporcu olan Altındağlı genç boksör Yunus Emre Aydın, yeni bir başarıya daha imza attı.

15 yaşındaki Yunus Emre, Muğla’nın Fethiye ilçesinde düzenlenen “Yıldız Erkekler ve Kadınlar Türkiye Boks Şampiyonası”nda üçüncü olmayı başardı. Müsabaka, yaklaşık 800 sporcunun katılımıyla gerçekleşti. 60 kiloda yarışan başarılı sporcu, rakiplerine göz açtırmadı. Başarılarıyla dikkat çeken genç sporcu Yunus Emre Aydın, şampiyonadan bronz madalya alarak ayrıldı.

“ALTINDAĞLI GENÇLERİMİZLE GURUR DUYUYORUZ”

Altındağlı gençlerin başarılarıyla gurur duyduklarını belirten Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, “Altındağ Belediyesi olarak spora ve sporcuya büyük önem veriyoruz. Onların başarıları bizleri çok mutlu ediyor. Sporcumuz Yunus Emre daha önceki müsabakalarda da başarı elde ederek bizi gururlandırmıştı. Sporcumuzu ve hocalarını ayrı ayrı tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Gençlerimize olan desteğimizi her zaman sürdüreceğiz. Şampiyonlar Altındağ’dan yetişecek, Altındağ’ın altın gençleri daha çok başarıya imza atacak inşallah…” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.