Deniz Akkaya'ya Şiddet Uygulayıp Balkona Kilitledi! Böyle İfşa Etti... Meğer Polis Kurtarmış!

Deniz Akkaya'ya Şiddet Uygulayıp Balkona Kilitledi! Böyle İfşa Etti... Meğer Polis Kurtarmış!
Deniz Akkaya, kızıyla yaşadığı şiddet ve balkon krizini sosyal medyada ifşa etti. 16 yaşındaki kızının kendisini balkona kilitlediğini söyleyen Akkaya, polisin müdahalesiyle kurtulduğunu belirtti.

Ünlü manken Deniz Akkaya, sosyal medya paylaşımları ve keskin açıklamalarıyla sık sık gündeme gelirken, bu kez kızıyla yaşadığı ciddi bir sorunla dikkatleri üzerine çekti. Akkaya, 16 yaşındaki kızından şiddet gördüğünü ve balkona kilitlendiğini ifade ederek herkesi şok etti.

Deniz Akkaya, Kızıyla Yaşadığı Sorunları İfşa Etti: Şiddet ve Balkon Krizi!

Deniz Akkaya, Twitter (X) hesabından yaptığı paylaşımda, kızıyla yaşadığı problemleri açıkça dile getirdi. Paylaşımında, kızının ısrarla sakladığı telefonunu ele geçirdiğinde yurtdışına gitme planlarını ve daha fazlasını bulduğunu belirtti. Bu sebeple kızının telefonuna el koyduğunu açıkladı. Ancak olayların burada bitmediğini belirten Akkaya, kızının fiziken kendisine saldırdığını ve onu 1.5 saat boyunca balkona kilitlediğini söyledi.

Şok Edici İddialar: "Beni 1.5 Saat Balkona Kilitledi"

Akkaya, kızının komşularının ve güvenlik görevlilerinin ricalarına rağmen kendisini balkonda kilitli tuttuğunu belirtti. "Beni 1.5 saat balkona kitledi. Komşularım ve güvenliğin ricaları karşılıksız kalınca 3 kez 112'yi aramam neticesinde kurtarıldım" açıklamasında bulunan ünlü manken, olayın ne kadar ciddi boyutlara ulaştığını gözler önüne serdi.

640xauto-9.webp

"Polislere de Karşı Çıktı"

Deniz Akkaya, kızıyla yaşadığı bu şok edici olay sonrasında polislere de karşı çıktığını ve hızını alamayarak itibar suikastı yapmaya çalıştığını belirtti. Akkaya, "Polislere de karşı çıkan, sonrasında bir de hızını alamayıp bana itibar suikastı yapan bu ruh haline, ergenliğin arkasına saklanmasına izin vermeyeceğim" dedi.

Anne Olmanın Zorlukları

Ünlü manken, yaşadığı bu zor deneyim hakkında, kontrolsüzce severek hata yaptığını ve anne olmanın böyle bir şey olduğunu vurguladı. Deniz Akkaya, tüm annelere sabır dileyerek açıklamasını bitirdi: "Kontrolsüzce severek hata yaptım, anne olmak böyle bir şey değil. Tüm annelere sabır diliyorum."

Toplumun Tepkisi

Deniz Akkaya’nın bu açıklamaları sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Birçok kullanıcı, ünlü mankenin yaşadığı bu zor durumu anlayışla karşılarken, bazıları da ergenlik dönemindeki çocukların zorluklarına dikkat çekti. Akkaya’nın paylaşımları, ebeveyn-çocuk ilişkileri ve ergenlik sorunları üzerine geniş bir tartışma başlattı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.