Altındağlı Gençlere Sınav Desteği! Ücretsiz Deneme Sınavı Yapıldı...

Altındağlı Gençlere Sınav Desteği! Ücretsiz Deneme Sınavı Yapıldı...
Altındağ Belediyesi, sınava hazırlanan Altındağlı gençlere destek olmaya devam ediyor. Üniversite sınavına hazırlanan Altındağlı gençler için ücretsiz deneme sınavı gerçekleştirildi.

Altındağ Belediyesi'nden gençlere sınav desteği… Altındağ Belediyesi, Altındağ'da ikamet eden ve Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) hazırlanan Altındağlı gençler için ücretsiz deneme sınavı düzenledi. Altındağ Belediyesi bünyesinde bulunan kütüphanelerde gerçekleştirilen deneme sınavına Altındağlı gençler büyük ilgi gösterdi. TYT Genel deneme sınavına 2 bin 500 kişi katıldı.

“GENÇLERİMİZİN HER ALANDA YANINDA OLACAĞIZ”

Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Altındağlı gençlerin başarılarına ortak olmak için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirterek, şunları kaydetti: “Üniversite sınavı gençlerimizin meslek seçiminde önemli bir basamak. Sınavlara hazırlanan gençler, kütüphaneleri yoğun olarak kullanıyor. Deneme sınavları da gerçek sınava hazırlık aşamasında önemli bir yere sahip… Bu anlamda gençlerimize fayda sağlayacağını düşündüğümüz bir deneme sınavı düzenledik. Gençlerimiz deneme sınavları sayesinde hem durumlarını öğreniyor hem eksiklerini tespit edebiliyor. Sınava katılan kişi sayısı da oldukça yüksek. Üniversite sınava girecek tüm gençlere başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin her alanda yanında olacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.