Bahar Setinde Kaos Mu Var? Yönetmen Sete Paydos Verdi İddiası Sonrası Demet Evgar'dan Yanıt Geldi!

Bahar Setinde Kaos Mu Var? Yönetmen Sete Paydos Verdi İddiası Sonrası Demet Evgar'dan Yanıt Geldi!
Popüler dizi "Bahar" ilk bölümünden itibaren reytinglerde üst sıralarda yer alırken, setinde yaşanan olaylar gündeme bomba gibi düştü. Başrol oyuncusu Demet Evgar'ın sette sorun çıkardığına dair iddialar, sosyal medya ve magazin dünyasında gündemde...

Sosyal medya kullanıcısı Orel Deniz, "Demet Evgar Bahar setinde herkesi bezdirmiş, geç gelmeler, kaprisler, ağlamalar, showlar… Küfür ve hakaret ettiği asistan kızla bu ilk olayı değilmiş ama bu sefer yanlarında 3. bir kişi de varmış ve bu olaya şahitlik etmiş, Demet önceden bunu inkar ediyormuş" şeklinde bir paylaşımda bulundu. Bu iddiaların ardından gazeteci Müge Dağıstanlı, yönetmen Neslihan Yeşilyurt'un seti paydos ettiğini öne sürdü.

opğopğ

Tüm bu gelişmeler üzerine Demet Evgar sessizliğini bozdu ve yönetmen Neslihan Yeşilyurt ile çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşarak adeta dedikodulara yanıt verdi. Evgar'ın paylaşımı, setin huzurunu bozan iddiaları yalanlar nitelikteydi. Fotoğrafın altına, "Bahar'ı birlikte güzelleştiriyoruz" notunu düşen Evgar, ekibine olan güvenini ve bağlılığını vurguladı.

Bahar dizisi, yüksek reytingleri ve güçlü oyuncu kadrosuyla izleyicilerin gözdesi olmaya devam ederken, setten gelen bu tür olumsuz haberlerin dizinin geleceğini nasıl etkileyeceği merak konusu. Yönetmen Neslihan Yeşilyurt ve başrol oyuncusu Demet Evgar'ın birlikte verdikleri poz, "Bahar" setinde işler yolunda mesajı verirken, iddiaların gerçekliği ve arka planındaki olaylar hakkında net bir bilgiye ulaşmak zor görünüyor.

Dizinin hayranları, bu tür haberlerin asılsız olduğuna inanmayı tercih ederken, sektör içerisinden gelen farklı iddialar ve dedikodular ise ortalığı karıştırmaya devam ediyor. "Bahar" setinde yaşananların perde arkasındaki gerçekler, önümüzdeki günlerde daha da netleşecek gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.