Hasan Can Kaya'nın Lüks Aracı Gündem Oldu! 20 Milyon TL'lik Otomobiliyle Göz Kamaştırıyor! İşte Otomobili...

Hasan Can Kaya'nın Lüks Aracı Gündem Oldu! 20 Milyon TL'lik Otomobiliyle Göz Kamaştırıyor! İşte Otomobili...
Konuşanlar programıyla büyük bir çıkış yakalayan komedyen Hasan Can Kaya, son dönemde hem başarıları hem de kişisel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Lüks aracının değeri ve Acun Ilıcalı ile olan ilişkisi, dikkat çekici detaylar arasında.

Komedyen Hasan Can Kaya, "Konuşanlar" programıyla elde ettiği başarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Son dönemde Cem Yılmaz ile girdiği polemik ve geçirdiği sakatlık nedeniyle sık sık hastaneye gidip gelirken görüntülenen Kaya, bu kez lüks otomobiliyle gündemde.

20 milyon TL değerindeki lüks aracıyla dikkat çeken Hasan Can Kaya, otomobiliyle görenleri adeta büyülüyor. Bir bakanın bir daha baktığı araç, sosyal medyada ve basında geniş yankı uyandırdı. Kaya'nın bu lüks yaşamı, başarılarıyla doğru orantılı olarak dikkat çekiyor.

tyıuy.

Hasan Can Kaya ile ilgili konuşan Acun Ilıcalı'nın sözleri de büyük ilgi gördü. Ilıcalı, "Hasan Can'ın işini 3 dakika seyrettikten sonra buluşmaya gittim. O günden beri de beraberiz. Hasan Can öyle teklifler aldı ki bahsedilen paraların normal matematikle içinden çıkamazsın. Biz Hasan Can'a 1 veriyorsak ona 4-5 teklif ettiler. Ne dedi biliyor musun? 'Ben Acun ağabey ile yürüyorum. Bu teklifleri de düşünmüyorum' dedi" diyerek Kaya'nın sadakatini ve işine olan bağlılığını vurguladı.

Fizik tedavi süreci devam eden ve sakatlığı nedeniyle zorlu günler geçiren Hasan Can Kaya, her şeye rağmen pozitif enerjisi ve esprili kişiliğiyle hayranlarının gönlünde taht kurmaya devam ediyor. Lüks aracının gündem olmasıyla birlikte, Kaya'nın başarıları ve kişisel hayatı da merak konusu oldu.

Hasan Can Kaya, kariyerindeki yükselişi ve kişisel yaşamındaki detaylarla adından sıkça söz ettirirken, lüks otomobiliyle de dikkat çekmeye devam ediyor. Başarılı komedyenin hem sahnede hem de özel hayatında parlamaya devam etmesi, hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.