İbrahim Tatlıses'e Kötü Haber! Dilan Çıtak Tatlıses'in Sözleri Çok Şaşırttı... "Psikolojik Olarak Hazır Değilim"

İbrahim Tatlıses'e Kötü Haber! Dilan Çıtak Tatlıses'in Sözleri Çok Şaşırttı... "Psikolojik Olarak Hazır Değilim"
Dilan Çıtak Tatlıses ve müzisyen eşi Levent Dörter, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda gazetecilere çocuk yapma planları hakkında açıklamalarda bulundu. 2022'de görkemli bir düğünle dünya evine giren çift, çocuk hakkında görüşlerini paylaştı!

Dilan Çıtak Tatlıses, çocuk sahibi olma konusunda henüz hazır olmadığını ifade ederek, "Ben hazır değilim, ben hala kendimi çocuk gibi hissediyorum, psikolojik olarak da hazır değilim, çocuk büyütmek çok zor ve sorumluluk gerektiren bir şey" dedi. Levent Dörter ise, çocuk sahibi olmadan önce daha fazla çalışıp onlara güzel bir gelecek hazırlamak istediklerini söyledi.

HER ŞEY YOLUNDA

Dilan'ın Ortadoğu'da Artan Popülaritesi

Şarkıcı ayrıca Ortadoğu ülkelerinde kendisine gösterilen yoğun ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Eşi Levent Dörter, "Karım diye söylemiyorum; isterseniz Dilan ile bir Dubai'ye gidin, yolda yürüyemiyor! Mesela Irak'da Dilan'ın konserine 4 bin kişi geldi" diyerek eşinin popülaritesine dikkat çekti.

DİLAN DUBAİDE YÜRÜYEMİYOR

Çiftin Gezgin Yaşamı ve Müzikle Dolu Günler

Nişantaşı'nda objektiflere yakalanan çift, konserlerin ardından tatil yaparak farklı kültürleri keşfettiklerini ve bu deneyimlerden büyük keyif aldıklarını belirtti. Çıtak, "Her şey yolunda, konserler devam ediyor. Gittiğimiz yerlerde de konserden sonra hemen geri dönmüyoruz, 4-5 güne uzatıp bol bol geziyoruz" ifadelerini kullandı.

Dilan Çıtak Tatlıses ve Levent Dörter, müzik ve seyahat dolu yaşamlarıyla dikkat çekerken, çocuk sahibi olma konusunda aceleci davranmayacaklarını ve bu konuda daha hazır hissettiklerinde adım atacaklarını vurguladılar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.