Zeynep Bastık'ın Yeni Aşkı Eski Survivor Şampiyonu Çıktı! Görenler ''Yok Artık'' Diyerek Şoka Uğradı!

Zeynep Bastık'ın Yeni Aşkı Eski Survivor Şampiyonu Çıktı! Görenler ''Yok Artık'' Diyerek Şoka Uğradı!
Özel hayatıyla sürekli olarak magazin gündeminde yer alan popüler şarkıcı Zeynep Bastık, Ali Can Ayyıldız ile olan ilişkisini sonlandırdıktan kısa bir süre sonra yeni bir aşka yelken açtı.

Bastık'ın yeni sevgilisinin yakışıklı oyuncu Serkay Tütüncü olduğu iddia ediliyor. İkili, geçtiğimiz günlerde "Chaplin" adlı oyunda samimi bir şekilde görüntülendi.

"İlişkiler Başlar ve Biter, Herkesin Keyfi Yerinde"

Zeynep Bastık, geçtiğimiz ilişkisini sonlandırmasının ardından yapmış olduğu açıklamalarda, "İlişkiler başlar ve biter. Keyfimiz yerinde, herkesin keyfi yerinde. Olur böyle şeyler hayatta olmaz mı? Bitmemesini temenni ederiz ama bitene de çare yok." ifadelerini kullanmıştı. Şarkıcı, yeni ilişkisiyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapmamış olsa da, yakın çevresine mutlu olduğunu belirttiği söyleniyor.

Serkay Tütüncü ile Zeynep Bastık'ın Samimi Anları

Bastık ve Tütüncü'nün, "Chaplin" oyununda yakalanan samimi halleri, ikilinin arasındaki yakınlaşmanın sadece dostluk olmadığını gösteriyor. İddialara göre, iki ünlü isim oyun çıkışında birlikte vakit geçirirken, gözlerden uzak samimi anlar yaşadılar. Bu durum, Zeynep Bastık'ın hayranları arasında heyecan yaratırken, Serkay Tütüncü'nün hayranlarından da olumlu tepkiler aldı.

Zeynep Bastık'ın Aşk Hayatı Yeniden Canlandı

2022 yılında eski eşi Tolga Akış'tan boşandıktan sonra özel hayatı daha da mercek altına gelen Zeynep Bastık, aşk hayatındaki bu yeni gelişmeyle bir kez daha tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Şarkıcı, geçmişte yaşadığı ayrılıkların ardından aşka olan inancını kaybetmediğini ve hayatın her anını dolu dolu yaşamayı tercih ettiğini dile getirmişti. Yeni ilişkisiyle Bastık'ın bu pozitif enerjisinin devam edip etmeyeceği ise merak konusu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.