Mert Yazıcıoğlu ve Hadise Hakkında Aşk Dedikoduları! Ünlü İsimlerden Açıklamalar Peş Peşe Geldi! İşte Detaylar...

Mert Yazıcıoğlu ve Hadise Hakkında Aşk Dedikoduları! Ünlü İsimlerden Açıklamalar Peş Peşe Geldi! İşte Detaylar...
Kızıl Goncalar dizisinin başrol oyuncusu Mert Yazıcıoğlu, tatilde çekilen fotoğrafıyla gündeme oturdu. Kerem Bürsin ile teknede görüntülenen Yazıcıoğlu, Hadise ile aşk dedikodularının odağı oldu.

Sezon finali çekimlerini tamamlayan Kızıl Goncalar dizisinin Cüneyd’i Mert Yazıcıoğlu, soluğu tatilde aldı. Yakışıklı oyuncu, meslektaşı Kerem Bürsin ile tekne tatili yaparken verdiği pozlarla dikkat çekti. Tatil fotoğraflarının ardından Bürsin'in yeni yaşını kutladığı partide pek çok ünlü isim vardı. Bu isimlerden biri de pop müziğin sevilen ismi Hadise'ydi.

yıyuıuyı

Sosyal Medyada Aşk Dedikoduları

Sosyal medyada hızla yayılan dedikodulara göre, Hadise ve Mert Yazıcıoğlu arasında bir ilişki olabileceği iddia edildi. Hayranlar ve takipçiler, "Hadise, Mert Yazıcıoğlu’yla yakıştı. Her an bir şeyler olabilir" yorumları yaparak gündemi hareketlendirdi.

Ünlü İsimlerden Net Açıklamalar

Bu iddiaların ardından havaalanında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Mert Yazıcıoğlu, dedikodulara son noktayı koydu: “Hayatımda kimse yok.” Aynı şekilde Hadise de bu iddialara sert bir şekilde yanıt verdi: “Yok öyle bir şey.”

Hadise: 'İstediğim yere gidemiyorum ve rahat gezemiyorum'

Aşk Dedikoduları Son Buldu

Yapılan açıklamalar sonrası, Mert Yazıcıoğlu ve Hadise arasındaki aşk dedikoduları şimdilik son bulmuş gibi görünüyor. Ünlü isimlerin net ve kesin ifadeleri, hayranlarının merakını gidermiş durumda.

Mert Yazıcıoğlu ve Hadise'nin açıklamaları, magazin dünyasında geniş yankı uyandırdı ve çiftin hayranları tarafından dikkatle takip edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.