Kylie Jenner'ın Pembe Sütyen Ve Tayt Takımı Sosyal Medyada Olay Oldu! ''Travis Scott Görmesin'' Yorumları Geldi!

Kylie Jenner'ın Pembe Sütyen Ve Tayt Takımı Sosyal Medyada Olay Oldu! ''Travis Scott Görmesin'' Yorumları Geldi!
Kozmetik imparatoriçesi Kylie Jenner, moda dünyasındaki iddiasını sürdürüyor. Yeni tayt-sütyen takımını tanıtan Jenner, sosyal medyada fark edilmeyen bir detayı ile gündeme geldi.

Kardashian-Jenner ailesinin en küçük üyesi olan ve Khy adında bir kıyafet markası çıkaran Kylie Jenner, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık adından söz ettiriyor. Geçtiğimiz günlerde farklı bir markanın pembe tayt-sütyen takımını tanıtan Jenner, dikkatli gözlerden kaçmayan bir detayla gündeme oturdu.

1

Dikkatli Gözlerden Kaçmadı

26 yaşındaki reality yıldızı, sosyal medya paylaşımı için giydiği pembe spor sütyen ve tayt ile oldukça şık görünüyordu. Ancak, sütyenden taşan göğüs detayı dikkatli gözlerden kaçmadı ve hızla sosyal medyada konuşulmaya başlandı. Bu küçük moda kazası, Jenner’ın hayranları arasında büyük yankı uyandırdı.

2

Kylie Umursamıyor

Her zaman kendine güvenen ve cesur paylaşımlarıyla bilinen Jenner, bu durumu pek umursamıyor gibi görünüyor. Sosyal medya kullanıcıları arasında bu detay konuşulurken, Jenner kendi yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Kylie Jenner'ın bu paylaşımı, moda dünyasında ve sosyal medyada uzun süre konuşulacağa benziyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.