Hadise'nin Bodrum Tatili Paylaşımları Olay Oldu! Kerem Bürsin'den Aşk İddialarına Yanıt Geldi!

Hadise'nin Bodrum Tatili Paylaşımları Olay Oldu! Kerem Bürsin'den Aşk İddialarına Yanıt Geldi!
Hadise, Bodrum tatilinde paylaştığı bikinili pozlarıyla sosyal medyada gündem yarattı. Ünlü şarkıcının pozlarına hayranlarından yorum yağarken, Kerem Bürsin ile olan fotoğrafı aşk dedikodularını alevlendirdi. Bürsin, bu iddialara yanıt verdi...

Özel hayatı ve sahne kostümleriyle sürekli gündemde olan Hadise, son olarak Bodrum tatilinde çekilen bikinili pozlarıyla dikkat çekti. Yaz sezonunu Bodrum'da açan şarkıcı, bu anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Hayranları, Hadise'nin bu cesur paylaşımlarına "Gündemin ayarları ile oynadın", "Ne gereksiz poz", "İşte yaz şimdi başladı", "Her hali ile güzel" gibi yorumlarla karşılık verdi.

Kerem Bürsin, Mert Yazıcıoğlu döndü Hadise kaldı! Bodrum tatilinden pozlarına yorum yağdı

Kerem Bürsin ile Aşk Dedikoduları

Kerem Bürsin, Bodrum'da doğum gününü kutladı ve bu kutlamaya Tuba Büyüküstün, Mert Yazıcıoğlu ve Hande Doğandemir gibi ünlü isimlerin yanı sıra Hadise de katıldı. Bürsin ve Hadise'nin birlikte çekilen fotoğrafı sosyal medyada büyük ilgi gördü ve ikilinin arasında aşk dedikoduları çıkmasına neden oldu.

HADİSE6666666

"Hadise Benim Arkadaşım"

Aşk dedikodularına yanıt veren Kerem Bürsin, "Hadise benim arkadaşım. Yan yana olduk diye illa sevgili olacağız diye bir şey yok arkadaşlar" diyerek iddiaları yalanladı. Bürsin'in bu açıklaması, hayranlarının merakını bir nebze olsun giderdi.

Hadise ve Kerem Bürsin'in Bodrum'daki tatil paylaşımları, magazin dünyasında uzun süre konuşulacağa benziyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.