Kızılcık Şerbeti Dizisinde Ayrılık Şoku: Dört Tane Sevilen Oyuncu Veda Ediyor!

Kızılcık Şerbeti Dizisinde Ayrılık Şoku: Dört Tane Sevilen Oyuncu Veda Ediyor!
Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti, sezon finali öncesinde dört önemli oyuncusuyla vedalaşıyor. Sosyal medyadan duyurulan ayrılık haberleri, hayranlarını üzdü.

Show TV’nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti, sezon finaline sayılı günler kala şok bir ayrılık haberiyle gündeme geldi. Dizinin sevilen isimlerinden Yiğit Kirazcı'nın ayrılacağı söylentileriyle başlayan ayrılık haberleri, şimdi dört oyuncunun vedasıyla devam ediyor. Başrollerinde Evrim Alasya, Barış Kılıç, Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör gibi ünlü isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti, 7 Haziran Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümüyle sezon finali yapacak.

yeni-proje-2-002.jpg

Yaprak Dökümü Başladı

Dizide Umut karakterini canlandıran Serkan Tınmaz, Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman ve Çimen karakterini oynayan Selin Türkmen diziden ayrılıyor. Bu ayrılıklar, hayranları arasında büyük bir şaşkınlık ve üzüntü yarattı.

Sosyal Medyada Veda Mesajları

Dizide Umut karakterini canlandıran Serkan Tınmaz için bir veda paylaşımında bulunan partneri Karakoç, "Benim canım. Projeler başlar, projeler biter. Biz hep beraberiz. Partner olmanın konforunu bana hep yaşattın. Yeni maceralarımıza. Seni çok seviyorum” diyerek duygularını dile getirdi. Bu paylaşım, dizinin hayranları arasında duygusal anlar yaşattı.

capture-20240603192524969.jpg

Sezon Finali Bekleniyor

Kızılcık Şerbeti, 7 Haziran Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümüyle sezon finali yapacak. Dört önemli oyuncusuyla vedalaşan dizi, hayranlarını merak ve heyecan içinde bıraktı. Sezon finalinde neler yaşanacağı ve dizinin nasıl bir yöne evrileceği büyük bir merak konusu. Kızılcık Şerbeti dizisi, dört sevilen oyuncusuyla vedalaşarak sezon finaline hazırlanıyor. Sosyal medyada duyurulan ayrılık haberleri, dizinin hayranları arasında büyük üzüntü yarattı. Dizi, 7 Haziran Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümüyle sezon finali yapacak ve hayranlarını merakta bırakacak. Yeni sezonun neler getireceği ise şimdiden merakla bekleniyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.