Selen Görgüzel'e Mahkemeden Şok: Ortaköy'deki Lüks Evinden Tahliye Kararı Geldi!

Selen Görgüzel'e Mahkemeden Şok: Ortaköy'deki Lüks Evinden Tahliye Kararı Geldi!
Şarkıcı Selen Görgüzel, eski eşi Hamdi Alkan’ın kefil olduğu kira sözleşmesi ile taşındığı Ortaköy'deki lüks evden tahliye ediliyor. Mahkeme, ilk duruşmada tahliye kararı verdi. Görgüzel’in avukatı kararı İstinaf Mahkemesi'ne taşıdı.

Şarkıcı Selen Görgüzel, eski eşi Hamdi Alkan’ın kefil olduğu kira kontratı ile taşındığı Ortaköy'deki lüks evden tahliye edilme kararıyla karşı karşıya. Beşiktaş Ortaköy'deki lüks bir sitede aylık 20 bin TL kira ödeyen Görgüzel, site kiralarının 100 bin TL seviyesinde olması nedeniyle ev sahibiyle sorunlar yaşıyordu.

fff

İstanbul 22. Sulh Hukuk Mahkemesi’nde açılan davada, ev sahibi Seda Y., Görgüzel’in evden tahliyesini talep etti. Görgüzel’in savunma dilekçesinde, davacının ihtiyaç iddialarının somut delillerle ispatlanmadığı ve yüksek kira bedeli taleplerinin fahiş olduğu öne sürüldü.

Savunma özetle şöyle devam etti: "Davacıların ihtiyacı samimi ve zaruri değil. Davalı (Selen Görgüzel) her zaman sorunsuz bir kiracı oldu. Yaşanan enflasyondan doğan fahiş kira artışları nedeniyle tüm mülk sahipleri kiracılarından yüksek kira bedeli talep ediyor. Bu kabul edilmediğinde de çeşitli bahanelerle tahliye etmeye çalışıyorlar."

Yargılama sonucunda mahkeme, ilk duruşmada Selen Görgüzel’in evi tahliye etmesi yönünde karar verdi. Bu karar, Görgüzel’in avukatı tarafından İstinaf Mahkemesi'ne taşındı. Görgüzel’in avukatı, ilk derece mahkemesinin hatalı bir karar verdiğini savunurken, Seda Y.’nin avukatı ise verilen kararın onanmasını talep etti.

Görgüzel’in taşındığı ve ‘saray yavrusu’ olarak adlandırdığı evle ilgili gelişmeler, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Şimdi gözler İstinaf Mahkemesi’nin vereceği kararda.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.