Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sına Olay Bakış! Defne Kayalar'ın ELLE Style Awards'daki Bakışları Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sına Olay Bakış! Defne Kayalar'ın ELLE Style Awards'daki Bakışları Sosyal Medyada Gündem Oldu!
ELLE Style Awards 2024'e kırmızı derin dekolteli elbisesiyle katılan Defne Kayalar, Instagram'da paylaştığı eğlenceli pozlarla gündem oldu. Kayalar'ın Ceren Karakoç ve Selen Öztürk ile verdiği pozlar sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Rol aldığı yapımlardaki başarısı ve güzelliğiyle dikkat çeken Defne Kayalar, geçtiğimiz gün düzenlenen ELLE Style Awards 2024'e katıldı. Geceye kırmızı derin dekolteli elbisesiyle gelen Kayalar, iddialı tarzıyla büyük beğeni topladı.

DEFNE 1

198 bin takipçisinin olduğu Instagram hesabından kırmızı elbisesiyle verdiği pozları paylaşan Kayalar, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

DEFNE 4

Kayalar'ın, Kızılcık Şerbeti'nde Nursema karakterine hayat veren Ceren Karakoç ile birlikte çekilmiş pozları ise sosyal medyada olay oldu. Karakoç'un telefonuna bakarken verdiği poza "Merak desen bende" notunu düşen Kayalar, takipçilerini güldürdü.

DEFNE 3

Ünlü oyuncunun, Selen Öztürk ile verdiği poz ve "Haset desen o da var" paylaşımı da kısa sürede sosyal medyada gündem yarattı. Defne Kayalar'ın bu eğlenceli ve dikkat çeken paylaşımları, hayranları tarafından büyük beğeni topladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.