Katy Perry Balkonda Bikini Şov Yapınca Ortalık Karıştı! Hint Milyarderlerin Düğünü İçin Hazırlanıyordu...

Katy Perry Balkonda Bikini Şov Yapınca Ortalık Karıştı! Hint Milyarderlerin Düğünü İçin Hazırlanıyordu...
Hint milyarderlerin düğün öncesi kutlamaları Cannes'da devam ederken, sahne alan Katy Perry, kaldığı otelin balkonunda bikinili şovuyla dikkatleri üzerine çekti. Perry'nin bu eğlenceli anları sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Hint milyarder Anant Ambani ile Radhika Merchant'ın düğün öncesi kutlamaları, mart ayından bu yana devam ediyor. Daha önce Hindistan ve İtalya’da gerçekleştirilen bu görkemli etkinlikler, şimdi de Fransa'nın Cannes kentinde sürüyor.

Bu özel gecede, ünlü şarkıcı Katy Perry sahne alarak davetlilere unutulmaz anlar yaşattı. Perry, sahne performansının ardından kaldığı otelin balkonunda bikinili bir şov yaparak dikkatleri üzerine çekti. Perry'nin bu anları, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Hint milyarderlerin düğün kutlamaları, mart ayında Hindistan’da başlamış, aralarında Bill Gates, Mark Zuckerberg, Beyonce ve Ivanka Trump gibi ünlü isimlerin de katıldığı üç günlük eğlencelerle devam etmişti. Hatta Hindistan'daki etkinlikte sahne alan Rihanna, büyük bir coşku yaratmıştı.

İtalya’nın Portofino kentinde yapılan kutlamalarda ise ünlü tenor Andrea Bocelli, Portofino meydanında konser vermiş ve damadın babası, konukları için bir plazayı tamamen kapatmıştı.

Şimdi ise düğüne sayılı günler kala, Cannes'da gerçekleştirilen bu özel etkinlikte Katy Perry’nin performansı ve bikinili şovu, geceye damgasını vurdu. Ünlü şarkıcının sahne performansı kadar, otelin balkonunda gerçekleştirdiği bu eğlenceli anlar da uzun süre konuşulacak gibi görünüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.