"Aşk Adası"nda Ateşli Öpücükler İzleyicileri Şaşkına Çevirdi: Mikrofonlar Rahatsız Etti!

"Aşk Adası"nda Ateşli Öpücükler İzleyicileri Şaşkına Çevirdi: Mikrofonlar Rahatsız Etti!
"Aşk Adası"nda ikinci gün yaşananlar, izleyicileri hem şaşırttı hem de rahatsız etti. ITV2'nin popüler reality şovu "Love Island" yeni sezona hızlı bir başlangıç yaptı.

Joey Essex ve Samantha Kenny'nin ateşin etrafında yaşadığı romantik anlar, villada dikkatleri üzerine çekti. Ancak yarışmacıların şehvet dolu öpücükleri, izleyicilerin sosyal medya üzerinden tepki göstermesine neden oldu.

ss

İzleyici Tepkileri: Mikrofonlar ve Öpücükler Gündemde

33 yaşındaki Joey Essex ve 26 yaşındaki Samantha Kenny'nin öpüşme anı, programın teknik detaylarına olan tepkileri de beraberinde getirdi. İzleyiciler, öpüşme sırasında mikrofonların aşırı gürültülü olmasından şikayetçi. Sosyal medyada yapılan yorumlarda, "Öpüştüklerinde mikrofonlarını kısmalarını kaç kez istememiz gerekiyor", "Bu öpücük korkunçtu" ve "Şimdiden o kadar çok öpücük var ki daha 10 dakika bile olmadı" gibi ifadeler dikkat çekti.

"Aşk Adası"nda Gerilim Artıyor

Yarışmanın henüz başında yaşanan bu olaylar, "Aşk Adası"nın bu sezonunun da olaylı geçeceğinin sinyallerini veriyor. Yarışmacıların cesur davranışları ve teknik sorunlar, izleyicilerin tepkilerini çekmeye devam ediyor. ITV2'nin bu duruma nasıl bir çözüm bulacağı ve yarışmacıların ilişkilerinin nasıl ilerleyeceği merak konusu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.