Çağla Şıkel'den Annelik İtirafı: Gelecekteki Kız Çocuğu İçin Yumurtalarını Dondurdu!

Çağla Şıkel'den Annelik İtirafı: Gelecekteki Kız Çocuğu İçin Yumurtalarını Dondurdu!
Ünlü manken ve sunucu Çağla Şıkel, Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu 'Empati' programında duygusal bir röportaj verdi. Hayatından kesitler sunan Şıkel, özellikle babasının yokluğunda yaşadıkları ve aile hayatındaki rolleri üzerine samimi itiraflarda bulundu.

45 yaşındaki Şıkel, "Babamın yokluğunda aileme baba oldum ve babamın sevgisini başka bir adamla doldurmaya çalıştım. Bu hepimizin doğal ihtiyacı," diyerek aile içindeki boşluğu nasıl doldurmaya çalıştığını anlattı. Ayrıca, "Kendimi kaybetmekten çok korkuyorum. Uyanık olup, bilincimi kaybetmekten çok korkuyorum," ifadeleriyle hayata dair endişelerini dile getirdi.

Kız çocuğu için yumurtalarını donduran Çağla Şıkel: Varken koyayım dursun dedim

Yeniden Anne Olma Arzusu

Çağla Şıkel, ailesel erken menopoz riski nedeniyle aldığı önlemi, "Yumurtalarımı dondurdum çünkü 'Varken koyayım dursun' dedim. Şu an çok ilgili değilim ama yeniden anne olmak istiyorum. Annelik bana iyi gelen bir şey," sözleriyle açıkladı. Şıkel'in bu kararı, anneliğe olan bağlılığını ve geleceğe yönelik umutlarını gösteriyor.

Kız çocuğu için yumurtalarını donduran Çağla Şıkel: Varken koyayım dursun dedim

Kişisel Duygular ve Oğlunun Aşk Hayatı

Programda ayrıca oğlu Kuzey'in aşk hayatı hakkında konuşan Şıkel, "Kuzey başkasına aşık olunca çok tuhaf hissettim. Platoniğe düştüm çünkü o bana aşık zannediyordum," diyerek duygusal bir anını paylaştı. Bu itiraf, oğluyla olan ilişkisinin derinliğini ve onun büyümesini izlemenin getirdiği duygusal zorlukları ortaya koydu.

Çağla Şıkel'in bu açık yüreklilikle paylaştığı deneyimler, hayranlarına onun daha insanî ve relatabil yönlerini gösterdi. Annelik, kariyer ve kişisel gelişim yolculuğundaki bu cesur adımlarıyla Şıkel, pek çok kişiye ilham kaynağı olmaya devam ediyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.