Pelin Akil'den Hamilelik İddialarına Net Yanıt Geldi! Sessizliğe Son Verdi!

Pelin Akil'den Hamilelik İddialarına Net Yanıt Geldi! Sessizliğe Son Verdi!
Son zamanlarda boşanma iddialarıyla gündeme gelen Pelin Akil, şimdi de ortaya atılan hamilelik söylentilerine sosyal medya üzerinden açıklık getirdi. Akil, "Hamile değilim ve niyetim de yok," diyerek iddiaları yalanladı.

"Arka Sıradakiler" dizisinin sevilen oyuncuları Pelin Akil ve Anıl Altan, 2016 yılında evlenmiş ve üç yıl sonra ikiz kızları Alin ile Lina'ya kavuşmuşlardı. Son dönemde boşanacakları yönünde haberlerle gündeme gelen çift, bu iddiaları yalanlamıştı. Şimdi de Pelin Akil'in hamile olduğuna dair söylentiler sosyal medyada yer aldı.

pelin 2

Pelin Akil, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla hem boşanma iddialarına hem de hamilelik söylentilerine son noktayı koydu. Akil, yaşananların büyük bir kısmının abartıldığını belirtirken, "Tabii ki tartışmalarımız oluyor. Bunlar kulaktan kulağa farklı lanse ediliyor ama öyle boşanma gibi bir durumumuz şu anda yok. Her şey yolunda..." açıklamasını yaptı. Hamilelik iddialarına ise kesin bir dille cevap veren Akil, "Ha bi de bugünün de haberi ‘Pelin Akil hamile’. Buradan da açıklayayım, değilim. Niyetim de yok." ifadelerini kullandı.

pelin akil açılama

Pelin Akil'in açıklamaları, hem boşanma iddialarını hem de hamilelik söylentilerini net bir şekilde yalanlamış oldu. Oyuncu çift, bu tür kişisel konuların çarpıtıldığını ve gerçek dışı haberlerle mücadele etmek zorunda kaldıklarını ifade etti. Pelin Akil ve Anıl Altan, aile yaşantılarını koruma altına alarak, bu tür asılsız haberlere karşı birlikte duruş sergilemeye devam ediyorlar.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.